|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:54 am
Autark wszyscy zapominaja o liczeniu chmurek whee To jak banujemy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:54 am
Autark renge_karen *podaje blache ciasta* daje cała blache ale na niej tylko poł murzynka bo juz połowe zjadli ^^
i jeszcze zyja biggrin i druga polowe sie zje wink wszyscy zapominaja o liczeniu chmurek whee Chmurek............?? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:56 am
EvilYuki Aidanna jak mogles... teraz bedzie mnie meczyc jak szla ta piosenka... bierzesz kawalek pxiliny, ugniata sie z latwoscia plasteliny... cos costam gonk jak stal... puk puk talk2hand gonk nie minie godzina i juz poxylina jest twarda jak stal, jest twarda jak staaaal. ooo... dziekuje bardzo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:57 am
Aidanna EvilYuki Aidanna jak mogles... teraz bedzie mnie meczyc jak szla ta piosenka... bierzesz kawalek pxiliny, ugniata sie z latwoscia plasteliny... cos costam gonk jak stal... puk puk talk2hand gonk nie minie godzina i juz poxylina jest twarda jak stal, jest twarda jak staaaal. ooo... dziekuje bardzo xd to teraz mi zapłać za usługi whee (śpiewaj dziecko, śpiewaj razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:59 am
Konio Autark wszyscy zapominaja o liczeniu chmurek whee To jak banujemy ? tak whee moge popatrzec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:02 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna jak mogles... teraz bedzie mnie meczyc jak szla ta piosenka... bierzesz kawalek pxiliny, ugniata sie z latwoscia plasteliny... cos costam gonk jak stal... puk puk talk2hand gonk nie minie godzina i juz poxylina jest twarda jak stal, jest twarda jak staaaal. ooo... dziekuje bardzo xd to teraz mi zapłać za usługi whee (śpiewaj dziecko, śpiewaj razz ) And blood tears I cry You've searched and you've found Cut off your old friends hand
My mind's In frozen dreams The rotten flesh Of bitter lies Welcome to where time stands still Noone leaves and noone ever will
Can't hold it It burns Each night I cry in pain
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:03 am
Autark Konio Autark wszyscy zapominaja o liczeniu chmurek whee To jak banujemy ? tak whee moge popatrzec? Dobra no to kogo potraktowac losowym ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:04 am
oddawaj moje 50gr za ciasteczko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio Dobra no to kogo potraktowac losowym ? w tej kwestii zdaje sie na Ciebie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:08 am
Aidanna oddawaj moje 50gr za ciasteczko xd *robi jej puci puci* a ty ty grubasku... a gdzie magiczne slowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|