|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:40 am
Konio EvilYuki ja chce cukierka... crying Może byc truskawkowy ? a moze bananowy? *ucieka na czterech lapkach jak kot za Ozza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a zdolny do pracy na polu bawelny ? jak widac wyrzej... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Konio EvilYuki ja chce cukierka... crying Może byc truskawkowy ? a moze bananowy? *ucieka na czterech lapkach jak kot za Ozza* proszę nie być bezczelnym ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:44 am
EvilYuki Aidanna Konio EvilYuki ja chce cukierka... crying Może byc truskawkowy ? a moze bananowy? *ucieka na czterech lapkach jak kot za Ozza* proszę nie być bezczelnym ninja mrau xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:45 am
EvilYuki Aidanna Konio EvilYuki ja chce cukierka... crying Może byc truskawkowy ? a moze bananowy? *ucieka na czterech lapkach jak kot za Ozza* proszę nie być bezczelnym ninja maf Yukif dropfa...
AHAHAHAHAHAHAHA.........!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:45 am
renge_karen *podaje murzynka* prosze.... i jak??? dziekuje, pycha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:46 am
Autark renge_karen *podaje murzynka* prosze.... i jak??? dziekuje, pycha O dziekuje ^^ moze jeszcze kawałek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:47 am
EvilYuki Aidanna Konio EvilYuki ja chce cukierka... crying Może byc truskawkowy ? a moze bananowy? *ucieka na czterech lapkach jak kot za Ozza* proszę nie być bezczelnym ninja szczelny nie szczelny sprawa hydraulika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:48 am
renge_karen O dziekuje ^^ moze jeszcze kawałek... tak, poprosze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:48 am
Ozzwald EvilYuki Aidanna Konio EvilYuki ja chce cukierka... crying Może byc truskawkowy ? a moze bananowy? *ucieka na czterech lapkach jak kot za Ozza* proszę nie być bezczelnym ninja szczelny nie szczelny sprawa hydraulika To co poxylina ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:49 am
Autark renge_karen Autark renge_karen *podaje murzynka* prosze.... i jak??? dziekuje, pycha O dziekuje ^^ moze jeszcze kawałek...tak, poprosze whee *podaje blache ciasta* daje cała blache ale na niej tylko poł murzynka bo juz połowe zjadli ^^
i jeszcze zyja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:51 am
renge_karen *podaje blache ciasta* daje cała blache ale na niej tylko poł murzynka bo juz połowe zjadli ^^
i jeszcze zyja biggrin i druga polowe sie zje wink wszyscy zapominaja o liczeniu chmurek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:52 am
jak mogles... teraz bedzie mnie meczyc jak szla ta piosenka... bierzesz kawalek pxiliny, ugniata sie z latwoscia plasteliny... cos costam gonk jak stal... puk puk talk2hand gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:54 am
Aidanna jak mogles... teraz bedzie mnie meczyc jak szla ta piosenka... bierzesz kawalek pxiliny, ugniata sie z latwoscia plasteliny... cos costam gonk jak stal... puk puk talk2hand gonk nie minie godzina i juz poxylina jest twarda jak stal, jest twarda jak staaaal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|