|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:16 am
EvilYuki Ozzwald ee tam brudne... u kajdanki lubimy fetysze co ?! dobra, dobra, nie gadaj! scream masz prawo zachować milczenie, wszystko co powiesz mo.że być użyte przeciwko tobie! juz milcze... http://www.pjwstk.edu.pl/~s4191/ich/Obraz033.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:20 am
Oż, Ozzy, jakiśty do Bee podobnisty whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:25 am
EvilYuki Oż, Ozzy, jakiśty do Bee podobnisty whee moj brat powiedzial to samo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:26 am
EvilYuki Oż, Ozzy, jakiśty do Bee podobnisty whee *przyglada sie* jakos nie widze podobienstwa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:29 am
EvilYuki Oż, Ozzy, jakiśty do Bee podobnisty whee ee no nie wiem z ktorej strony....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:34 am
Ozzwald EvilYuki Oż, Ozzy, jakiśty do Bee podobnisty whee ee no nie wiem z ktorej strony.... dla nie podobny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:36 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Oż, Ozzy, jakiśty do Bee podobnisty whee ee no nie wiem z ktorej strony.... dla nie podobny 3nodding on jest wielki a ja nie... z buzki zupelnie inni jestesmy... glosy mamy inne... wlosy tez... gusta tez.... jedynie mielismy wspolna babcie i dziadka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:38 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald EvilYuki Oż, Ozzy, jakiśty do Bee podobnisty whee ee no nie wiem z ktorej strony.... dla nie podobny 3nodding on jest wielki a ja nie... z buzki zupelnie inni jestesmy... glosy mamy inne... wlosy tez... gusta tez.... jedynie mielismy wspolna babcie i dziadka.... Rysy twarzy podobne... nie wiem, ja widze podobienstwo... male ale widze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:38 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Oż, Ozzy, jakiśty do Bee podobnisty whee ee no nie wiem z ktorej strony.... dla nie podobny 3nodding dla mnie ani troche, moze dlatego, ze widzialam wiecej fotek gdzie sie roznia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:39 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ozzwald EvilYuki Oż, Ozzy, jakiśty do Bee podobnisty whee ee no nie wiem z ktorej strony.... dla nie podobny 3nodding on jest wielki a ja nie... z buzki zupelnie inni jestesmy... glosy mamy inne... wlosy tez... gusta tez.... jedynie mielismy wspolna babcie i dziadka.... Rysy twarzy podobne... nie wiem, ja widze podobienstwo... male ale widze. http://www.pjwstk.edu.pl/~s4191/ich/Obraz025.jpg nie ma podobienstwa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:44 am
Omega Sun EvilYuki Ozzwald EvilYuki Oż, Ozzy, jakiśty do Bee podobnisty whee ee no nie wiem z ktorej strony.... dla nie podobny 3nodding dla mnie ani troche, moze dlatego, ze widzialam wiecej fotek gdzie sie roznia smile sluchajcie sie jej ona wie co mowi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:47 am
Ozzwald http://www.pjwstk.edu.pl/~s4191/ich/Obraz025.jpg nie ma podobienstwa.... oczy! macie takie same oczy... i jakbys ty nie byl taki chudy i wlosy blond tobyscie byli prawie tacy sami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:08 am
*wali go atlasem* dlaczego w ameryce musi byc tyle wysepek... bosz talk2hand Dominikana, grenada(na tych bylam), bahamu i jescze z 20 innych gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 7:08 am
Aidanna *wali go atlasem* dlaczego w ameryce musi byc tyle wysepek... bosz talk2hand Dominikana, grenada(na tych bylam), bahamu i jescze z 20 innych gonk ej ej... czemu mam za ameryke cierpiec....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|