|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:54 am
Ozzwald oi prosze isc do recepcji wziasc nr i rozebrac sie za parawanem wink Ej to ja jestem lekarzem blaugh ktos mi to robote kradnie rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ozzwald ty tez sie za parawanem rozbierz... i czekaj na swoja kolej.. blaugh ja tu przyszłam na kontrolę z sanepidu... pokaż łapy, czyste masz? ja wiedzialam ze babcia kreci cos z sanepidem... i pewnie jeszcze z CIA i FBI ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:55 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald ty tez sie za parawanem rozbierz... i czekaj na swoja kolej.. blaugh ja tu przyszłam na kontrolę z sanepidu... pokaż łapy, czyste masz? *wyciaga lapy z majtek i je pokazuje* proszu.... z czyich majteczek ? ninja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:55 am
Rin_Youkai Ozzwald oi prosze isc do recepcji wziasc nr i rozebrac sie za parawanem wink Ej to ja jestem lekarzem blaugh ktos mi to robote kradnie rofl xd ja jestem wszechstronie uzdolniony i kazdej pracy sie podejmuje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:58 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald ty tez sie za parawanem rozbierz... i czekaj na swoja kolej.. blaugh ja tu przyszłam na kontrolę z sanepidu... pokaż łapy, czyste masz? *wyciaga lapy z majtek i je pokazuje* proszu.... brudne! *zaklada mu kajdanki* ja widze, ze ten caly burdel to jest nielegalny! masz prawo zachowac milczenie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Rin_Youkai Ozzwald oi prosze isc do recepcji wziasc nr i rozebrac sie za parawanem wink Ej to ja jestem lekarzem blaugh ktos mi to robote kradnie rofl xd ja jestem wszechstronie uzdolniony i kazdej pracy sie podejmuje.... "Panie, ja jestem kobieta pracująca ja się żadnej pracy nie boje" blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald EvilYuki Ozzwald ty tez sie za parawanem rozbierz... i czekaj na swoja kolej.. blaugh ja tu przyszłam na kontrolę z sanepidu... pokaż łapy, czyste masz? *wyciaga lapy z majtek i je pokazuje* proszu.... z czyich majteczek ? ninja rofl swoich... w twoje jeszcze nie wkladalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:59 am
dzien dobry... u laa... coraz wiecej kobiet....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:01 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ozzwald ty tez sie za parawanem rozbierz... i czekaj na swoja kolej.. blaugh ja tu przyszłam na kontrolę z sanepidu... pokaż łapy, czyste masz? *wyciaga lapy z majtek i je pokazuje* proszu.... brudne! *zaklada mu kajdanki* ja widze, ze ten caly burdel to jest nielegalny! masz prawo zachowac milczenie! osz nie! nie mozesz zamknac naszej prywatnej kliniki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:03 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ozzwald ty tez sie za parawanem rozbierz... i czekaj na swoja kolej.. blaugh ja tu przyszłam na kontrolę z sanepidu... pokaż łapy, czyste masz? *wyciaga lapy z majtek i je pokazuje* proszu.... brudne! *zaklada mu kajdanki* ja widze, ze ten caly burdel to jest nielegalny! masz prawo zachowac milczenie! ee tam brudne... u kajdanki lubimy fetysze co ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:03 am
Ozzwald dzien dobry... u laa... coraz wiecej kobiet.... tylko Leylly dawno nie widzialam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:04 am
Ozzwald ee tam brudne... u kajdanki lubimy fetysze co ?! zarzuc fotosa moich kajdanek rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:07 am
Ozzwald ee tam brudne... u kajdanki lubimy fetysze co ?! dobra, dobra, nie gadaj! scream masz prawo zachować milczenie, wszystko co powiesz mo.że być użyte przeciwko tobie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|