|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:40 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald *przyklada sluchawke stetoskopu do jej serduszka* prosze gleboki wdech... *wdech* xd a teraz prosze powiedziec co pania boli... boli mnie to ze krejziczaza tu nie ma crying rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:42 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *przyklada sluchawke stetoskopu do jej serduszka* prosze gleboki wdech... *wdech* xd a teraz prosze powiedziec co pania boli... boli mnie to ze krejziczaza tu nie ma crying rofl ciezki przypadek....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:42 am
Ozzwald http://www.pjwstk.edu.pl/~s4191/ich/Obraz024.jpg dajcie mi 5 mln funtow bo inaczej zrobie sobie zdjecie nago wink a ja wogole zostalam zakladnikiem! och ach.. pomocy bo inaczej cos tam.. i BUM! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:43 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *przyklada sluchawke stetoskopu do jej serduszka* prosze gleboki wdech... *wdech* xd a teraz prosze powiedziec co pania boli... boli mnie to ze krejziczaza tu nie ma crying rofl ciezki przypadek.... co pan na to poardzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:44 am
Aidanna Ozzwald http://www.pjwstk.edu.pl/~s4191/ich/Obraz024.jpg dajcie mi 5 mln funtow bo inaczej zrobie sobie zdjecie nago wink a ja wogole zostalam zakladnikiem! och ach.. pomocy bo inaczej cos tam.. i BUM! ninja no pieniadze zostawcie w smietniku na petli autobusowej przy dworcu centralnym w warszawie.... tylko zadnej polici itd..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:45 am
to dostanęte tabletki? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *przyklada sluchawke stetoskopu do jej serduszka* prosze gleboki wdech... *wdech* xd a teraz prosze powiedziec co pania boli... boli mnie to ze krejziczaza tu nie ma crying rofl ciezki przypadek.... co pan na to poardzi? musze przeprowadzic dalsze badania... i oczywiscie hospitalizacja w moim pokoju bedzie niezbedna....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:48 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald http://www.pjwstk.edu.pl/~s4191/ich/Obraz024.jpg dajcie mi 5 mln funtow bo inaczej zrobie sobie zdjecie nago wink a ja wogole zostalam zakladnikiem! och ach.. pomocy bo inaczej cos tam.. i BUM! ninja no pieniadze zostawcie w smietniku na petli autobusowej przy dworcu centralnym w warszawie.... tylko zadnej polici itd.. bo inaczej terroristo mnie wykorzysta w niecnych celach gonk Oj moja dziewczynka przyszla! *macha RIN*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:48 am
oi prosze isc do recepcji wziasc nr i rozebrac sie za parawanem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:49 am
Ozzwald musze przeprowadzic dalsze badania... i oczywiscie hospitalizacja w moim pokoju bedzie niezbedna.... och nie... i co ja teraz poczne gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:50 am
ty tez sie za parawanem rozbierz... i czekaj na swoja kolej.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:52 am
Ozzwald ty tez sie za parawanem rozbierz... i czekaj na swoja kolej.. blaugh ja tu przyszłam na kontrolę z sanepidu... pokaż łapy, czyste masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:53 am
EvilYuki Ozzwald ty tez sie za parawanem rozbierz... i czekaj na swoja kolej.. blaugh ja tu przyszłam na kontrolę z sanepidu... pokaż łapy, czyste masz? *wyciaga lapy z majtek i je pokazuje* proszu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|