|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:50 am
Aidanna Ozzwald Aidanna EvilYuki Aidanna och nie! swieta matko Mario Bosko dopomusz! gonk żeby jeździć po religii i księdzach, cza mieć jakotakie o nich pojęcie 3nodding więc wiem, że jest święty Jan Bosko, ew. Matka Boska, Marii Bosko nie znam wink Ozzwald! ona podwarza audycje Kocura w radiu maryja rofl a kocur prowadzil... sluchalismy uwarznie przy sniadaniu mrgreen no wlasnie! wiedzisz trzeba bylo nagrac bo nam nie wierza... xd *biega w stroju pokojowki* ninja twisted xd 3nodding hmmm to ja za lekarza powinienem sie zrobic... mrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:53 am
Aidanna jak tam psychika po wczorajszym pobycie naszego idola seksi krejziczaza xd wykopalam go, bo mnie wkurzal stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:53 am
Ozzwald hmmm to ja za lekarza powinienem sie zrobic... mrrr alez hrabio rofl *pac go rozdzka* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:55 am
Aidanna Ozzwald hmmm to ja za lekarza powinienem sie zrobic... mrrr alez hrabio rofl *pac go rozdzka* rofl muhahaha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:55 am
Omega Sun Aidanna jak tam psychika po wczorajszym pobycie naszego idola seksi krejziczaza xd wykopalam go, bo mnie wkurzal stare poraz kolejny.... xp nie przyjmuj go wiecej gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:56 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald hmmm to ja za lekarza powinienem sie zrobic... mrrr alez hrabio rofl *pac go rozdzka* rofl muhahaha... osz lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:57 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald hmmm to ja za lekarza powinienem sie zrobic... mrrr alez hrabio rofl *pac go rozdzka* rofl muhahaha... osz lol doktor zlo.... wink drzyjcie vagineczki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:02 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald hmmm to ja za lekarza powinienem sie zrobic... mrrr alez hrabio rofl *pac go rozdzka* rofl muhahaha... osz lol doktor zlo.... wink drzyjcie vagineczki... a gdzie Mini Me xd *siada mu na kolanka* ale prosze pana...... xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:04 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald hmmm to ja za lekarza powinienem sie zrobic... mrrr alez hrabio rofl *pac go rozdzka* rofl muhahaha... osz lol doktor zlo.... wink drzyjcie vagineczki... a gdzie Mini Me xd *siada mu na kolanka* ale prosze pana...... xd rofl *przyklada sluchawke stetoskopu do jej serduszka* prosze gleboki wdech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:07 am
Ozzwald *przyklada sluchawke stetoskopu do jej serduszka* prosze gleboki wdech... *wdech* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:09 am
psychopaci.
ide, nie przeszkadzam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:10 am
EvilYuki psychopaci. ide, nie przeszkadzam. nie idz... tobie tez jakies tableteczki przepisze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:24 am
EvilYuki psychopaci. ide, nie przeszkadzam. nieeee!! YUKI ZOSTAN!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:25 am
http://www.pjwstk.edu.pl/~s4191/ich/Obraz024.jpg
dajcie mi 5 mln funtow bo inaczej zrobie sobie zdjecie nago wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:26 am
Aidanna Ozzwald *przyklada sluchawke stetoskopu do jej serduszka* prosze gleboki wdech... *wdech* xd a teraz prosze powiedziec co pania boli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|