|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:33 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki ile Ozzwald ma tych braci? scream ty babcia... bys sie ubrala a nie pol naga lazila... wstydz sie babcia! gonk ładna jeszcze jestem to łażę! scream ale te twoje zmarchy i faldy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:33 am
Aidanna Koniu... szwagier... to jakos nie brzmi xd szwagier koniu... szwagier beczka... gorsze jest szwagier kukus... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:35 am
Ozzwald Aidanna Koniu... szwagier... to jakos nie brzmi xd szwagier koniu... szwagier beczka... gorsze jest szwagier kukus... blaugh *pada na zawal* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:36 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki ile Ozzwald ma tych braci? scream ty babcia... bys sie ubrala a nie pol naga lazila... wstydz sie babcia! gonk ładna jeszcze jestem to łażę! scream ale te twoje zmarchy i faldy gonk cho no tu, to Ci z mocą Rydzyka moją laską przywalę! Wszak zazywałam kąpieli w blocie i nie mam żadnych fałd scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:37 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki ile Ozzwald ma tych braci? scream ty babcia... bys sie ubrala a nie pol naga lazila... wstydz sie babcia! gonk ładna jeszcze jestem to łażę! scream ale te twoje zmarchy i faldy gonk cho no tu, to Ci z mocą Rydzyka moją laską przywalę! Wszak zazywałam kąpieli w blocie i nie mam żadnych fałd scream och nie! swieta matko Mario Bosko dopomusz! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:37 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Koniu... szwagier... to jakos nie brzmi xd szwagier koniu... szwagier beczka... gorsze jest szwagier kukus... blaugh *pada na zawal* gonk jeszcze swagierek nie znasz.. tyle ze one lepsze sa niz kukus blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:38 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Koniu... szwagier... to jakos nie brzmi xd szwagier koniu... szwagier beczka... gorsze jest szwagier kukus... blaugh *pada na zawal* gonk jeszcze swagierek nie znasz.. tyle ze one lepsze sa niz kukus blaugh bosz... gonk eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:38 am
Aidanna och nie! swieta matko Mario Bosko dopomusz! gonk żeby jeździć po religii i księdzach, cza mieć jakotakie o nich pojęcie 3nodding więc wiem, że jest święty Jan Bosko, ew. Matka Boska, Marii Bosko nie znam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:39 am
Aidanna Ozzwald jeszcze swagierek nie znasz.. tyle ze one lepsze sa niz kukus blaugh bosz... gonk eek ty sie Aidy dwa razy zastanow, czy chcesz nalezec do tej rodziny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:40 am
EvilYuki Aidanna och nie! swieta matko Mario Bosko dopomusz! gonk żeby jeździć po religii i księdzach, cza mieć jakotakie o nich pojęcie 3nodding więc wiem, że jest święty Jan Bosko, ew. Matka Boska, Marii Bosko nie znam wink Ozzwald! ona podwarza audycje Kocura w radiu maryja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:41 am
EvilYuki Aidanna Ozzwald jeszcze swagierek nie znasz.. tyle ze one lepsze sa niz kukus blaugh bosz... gonk eek ty sie Aidy dwa razy zastanow, czy chcesz nalezec do tej rodziny wink hmm... osz! to dalo do myslenia... ninja nieee.... zostaje... poradze sobie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:45 am
Aidanna EvilYuki Aidanna och nie! swieta matko Mario Bosko dopomusz! gonk żeby jeździć po religii i księdzach, cza mieć jakotakie o nich pojęcie 3nodding więc wiem, że jest święty Jan Bosko, ew. Matka Boska, Marii Bosko nie znam wink Ozzwald! ona podwarza audycje Kocura w radiu maryja rofl a kocur prowadzil... sluchalismy uwarznie przy sniadaniu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:47 am
jak tam psychika po wczorajszym pobycie naszego idola seksi krejziczaza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:48 am
Ozzwald Aidanna EvilYuki Aidanna och nie! swieta matko Mario Bosko dopomusz! gonk żeby jeździć po religii i księdzach, cza mieć jakotakie o nich pojęcie 3nodding więc wiem, że jest święty Jan Bosko, ew. Matka Boska, Marii Bosko nie znam wink Ozzwald! ona podwarza audycje Kocura w radiu maryja rofl a kocur prowadzil... sluchalismy uwarznie przy sniadaniu mrgreen no wlasnie! wiedzisz trzeba bylo nagrac bo nam nie wierza... xd *biega w stroju pokojowki* ninja twisted xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|