|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:03 am
oi wpierdol: tanio, szybko, profesionalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:06 am
Ozzwald oi wpierdol: tanio, szybko, profesionalnie eek *zwija sie ze smiechu na podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:09 am
Ozzwald oi wpierdol: tanio, szybko, profesionalnie ninja slicznie i mesko wygladasz mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:12 am
Aidanna Ozzwald oi wpierdol: tanio, szybko, profesionalnie eek *zwija sie ze smiechu na podlodze* od dzis chodze w kieckach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:14 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald oi wpierdol: tanio, szybko, profesionalnie eek *zwija sie ze smiechu na podlodze* od dzis chodze w kieckach wink w miniowach xd mi to pasi... rofl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:17 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald oi wpierdol: tanio, szybko, profesionalnie eek *zwija sie ze smiechu na podlodze* od dzis chodze w kieckach wink w miniowach xd mi to pasi... rofl blaugh do slubu tak pojde wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:18 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald oi wpierdol: tanio, szybko, profesionalnie eek *zwija sie ze smiechu na podlodze* od dzis chodze w kieckach wink Wygladasz bardzo dobrze, ale co to za facet z damskimi akcesoriami, nie to co ja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:19 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald oi wpierdol: tanio, szybko, profesionalnie eek *zwija sie ze smiechu na podlodze* od dzis chodze w kieckach wink w miniowach xd mi to pasi... rofl blaugh do slubu tak pojde wink nigdy w zyciu xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:20 am
Konio Ozzwald Aidanna Ozzwald oi wpierdol: tanio, szybko, profesionalnie eek *zwija sie ze smiechu na podlodze* od dzis chodze w kieckach wink Wygladasz bardzo dobrze, ale co to za facet z damskimi akcesoriami, nie to co ja wink kochany brat mego menza przyszedl rofl xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:21 am
Aidanna Konio Ozzwald Aidanna Ozzwald oi wpierdol: tanio, szybko, profesionalnie eek *zwija sie ze smiechu na podlodze* od dzis chodze w kieckach wink Wygladasz bardzo dobrze, ale co to za facet z damskimi akcesoriami, nie to co ja wink kochany brat mego menza przyszedl rofl xd rofl twoj szwagier
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:23 am
ile Ozzwald ma tych braci? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:23 am
Koniu... szwagier... to jakos nie brzmi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:25 am
EvilYuki ile Ozzwald ma tych braci? scream ty babcia... bys sie ubrala a nie pol naga lazila... wstydz sie babcia! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:28 am
EvilYuki ile Ozzwald ma tych braci? scream duzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:30 am
Aidanna EvilYuki ile Ozzwald ma tych braci? scream ty babcia... bys sie ubrala a nie pol naga lazila... wstydz sie babcia! gonk ładna jeszcze jestem to łażę! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|