|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:12 am
Aidanna OSZ! zapomnialam ze mam brown boxa! otworzyc czy sprzedac? ninja a kto to kupi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:13 am
Twistus ninja chodzilo raczej o widok ninja xp acha... xD Twist ty bylas jeszcze wczoraj jak seksi chaz byl?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:14 am
Aidanna Twistus ninja chodzilo raczej o widok ninja xp acha... xD Twist ty bylas jeszcze wczoraj jak seksi chaz byl? pocyztaj sobie, dobra rada xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:14 am
EvilYuki Aidanna OSZ! zapomnialam ze mam brown boxa! otworzyc czy sprzedac? ninja a kto to kupi hamerykaniec xD nie no sprzedam... nie opyla mi sie otwierac... a kasa sie przyda bo jeszze mi troche brakuje do joker hat ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:15 am
Aidanna Twistus ninja chodzilo raczej o widok ninja xp acha... xD Twist ty bylas jeszcze wczoraj jak seksi chaz byl? ninja bylam ale skoncz temat bo to juz nudne i nie bedzie wysmiewania sie z innych tak mam dzis zly humor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:17 am
*gapi sie na paczuszke* NIE!!! musze ja otworzyc!! gonk ciekawosc wygarala... *dobiera sie do prezentu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *gapi sie na paczuszke* NIE!!! musze ja otworzyc!! gonk ciekawosc wygarala... *dobiera sie do prezentu* ninja niewarto ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *gapi sie na paczuszke* NIE!!! musze ja otworzyc!! gonk ciekawosc wygarala... *dobiera sie do prezentu* a wiedzialam ze jakies G bedzie.... Hockey mask xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:19 am
Twistus Aidanna *gapi sie na paczuszke* NIE!!! musze ja otworzyc!! gonk ciekawosc wygarala... *dobiera sie do prezentu* ninja niewarto ninja za pozno... xD ja jestem zbyt ciekawska xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:20 am
Aidanna Twistus Aidanna *gapi sie na paczuszke* NIE!!! musze ja otworzyc!! gonk ciekawosc wygarala... *dobiera sie do prezentu* ninja niewarto ninja za pozno... xD ja jestem zbyt ciekawska xp ninja nieznasz sie na ineteresach i tyle mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:25 am
Twistus Aidanna Twistus Aidanna *gapi sie na paczuszke* NIE!!! musze ja otworzyc!! gonk ciekawosc wygarala... *dobiera sie do prezentu* ninja niewarto ninja za pozno... xD ja jestem zbyt ciekawska xp ninja nieznasz sie na ineteresach i tyle mrgreen ninja ja na gieldzie inwestuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:27 am
Aidanna ja na gieldzie inwestuje xd ninja z jakim skutkiem? bo hockey sprzedasz za ile za 100g a brownboxa za 2k mogals sprzedac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:30 am
Twistus Aidanna ja na gieldzie inwestuje xd ninja z jakim skutkiem? bo hockey sprzedasz za ile za 100g a brownboxa za 2k mogals sprzedac ninja a zem nie wiem... dawno tam nie zagladalam ale narazie jestem na plusie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:31 am
Aidanna Twistus Aidanna ja na gieldzie inwestuje xd ninja z jakim skutkiem? bo hockey sprzedasz za ile za 100g a brownboxa za 2k mogals sprzedac ninja a zem nie wiem... dawno tam nie zagladalam ale narazie jestem na plusie rofl skoro nie zafladalas to skad wiesz *czepianie sie mode : on* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:37 am
Twistus Aidanna Twistus Aidanna ja na gieldzie inwestuje xd ninja z jakim skutkiem? bo hockey sprzedasz za ile za 100g a brownboxa za 2k mogals sprzedac ninja a zem nie wiem... dawno tam nie zagladalam ale narazie jestem na plusie rofl skoro nie zafladalas to skad wiesz *czepianie sie mode : on* mrgreen bo ostanio sprzedawala wszystkie akcje bo poszly w gore rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|