|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:45 am
Nightcatt miska z jedzeniem wywalona,ładowarka wyrwana z kontaktu poduszki na ziemi a moj kot rzekomo po kastracji zdrowieje xd rofl koty szybko zdrowieja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:45 am
Rin_Youkai Twistus Rin_Youkai wszyscy jeszcze spia ninja chyba tak tylko nieliczni masochisci juz /jeszcze nie spia rofl ja ma za duzo pracy by sie obijac xd ninja heh zwazywszy ze ja dzis wlasciwe nie spalam rofl rofl a skoro masz prace to co robisz na gai cio :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:53 am
Siemanko ^^
Wpadłam na chwile by poczestowac was moim murzynkiem.... kto chce??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:00 am

Nio kto chce niech bierze.... *podaje murzynka*
Wyglada prawie jak moj..... tylko moj jest kwadratowy i nie ma czegos na wieszchu.... ale dobry jest.... jak zawsze hehe........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:37 am
Twistus Rin_Youkai Twistus chyba tak tylko nieliczni masochisci juz /jeszcze nie spia rofl ja ma za duzo pracy by sie obijac xd ninja heh zwazywszy ze ja dzis wlasciwe nie spalam rofl rofl a skoro masz prace to co robisz na gai cio :>? bo to praca na necie xd musze srone ojcu zrobic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:40 am
renge_karen 
Nio kto chce niech bierze.... *podaje murzynka*
Wyglada prawie jak moj..... tylko moj jest kwadratowy i nie ma czegos na wieszchu.... ale dobry jest.... jak zawsze hehe........ gardlo mnie boli _-_ , wiec jedzenie to dla mnie katorga xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 2:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 2:58 am
mmm... ciastko 7days... @.@ juz od rana 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:01 am
Aidanna mmm... ciastko 7days... @.@ juz od rana 4laugh swir lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:02 am
EvilYuki Aidanna mmm... ciastko 7days... @.@ juz od rana 4laugh swir lol *delektuje sie ciasteczkiem* bosz jakie to dobre @.@ *usmiecha sie do niej pokazujac zeby cale w czekoladzie* mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:07 am
Aidanna EvilYuki Aidanna mmm... ciastko 7days... @.@ juz od rana 4laugh swir lol *delektuje sie ciasteczkiem* bosz jakie to dobre @.@ *usmiecha sie do niej pokazujac zeby cale w czekoladzie* mrgreen rofl fuj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:10 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna mmm... ciastko 7days... @.@ juz od rana 4laugh swir lol *delektuje sie ciasteczkiem* bosz jakie to dobre @.@ *usmiecha sie do niej pokazujac zeby cale w czekoladzie* mrgreen rofl fuj xd pyyyyycha gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:11 am
OSZ! zapomnialam ze mam brown boxa! otworzyc czy sprzedac? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna mmm... ciastko 7days... @.@ juz od rana 4laugh swir lol *delektuje sie ciasteczkiem* bosz jakie to dobre @.@ *usmiecha sie do niej pokazujac zeby cale w czekoladzie* mrgreen rofl fuj xd pyyyyycha gonk ninja chodzilo raczej o widok ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|