|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:59 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya czikka ale ja nie zaliczylam, nawet do warunku mnie nie dopuscili i musialam zrezygnowac Argh :/ a na jakie studia chodziłaś? ~Rufus, szkoda _^_ a rozłożyć to może nie dzisiaj ninja (psst, to co robimy? mrgreen xd ) ...(Psst! Nic! Bo mnie tu nie ma!) ... ninja I poszedł, bo nie miała pomysłu na obiad... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 4:00 pm
pafnuc Ntsumi_Aya czikka ale ja nie zaliczylam, nawet do warunku mnie nie dopuscili i musialam zrezygnowac Argh :/ a na jakie studia chodziłaś? ~Rufus, szkoda _^_ a rozłożyć to może nie dzisiaj ninja (psst, to co robimy? mrgreen xd ) sciagamy majtki Dobra, ale ty pierszy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 4:02 pm
Ntsumi_Aya Dobra, ale ty pierszy blaugh ..a co na to pan P. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 4:04 pm
pafnuc Ntsumi_Aya Dobra, ale ty pierszy blaugh ..a co na to pan P. ? Kto? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 4:10 pm
Ntsumi_Aya pafnuc Ntsumi_Aya Dobra, ale ty pierszy blaugh ..a co na to pan P. ? Kto? ninja Prokurator... zreszta co ja sie prokuratora boje.. straszniejsze jest to co by mi Anku mogla zrobic... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 4:11 pm
pafnuc Ntsumi_Aya pafnuc Ntsumi_Aya Dobra, ale ty pierszy blaugh ..a co na to pan P. ? Kto? ninja Prokurator... zreszta co ja sie prokuratora boje.. straszniejsze jest to co by mi Anku mogla zrobic... ninja ... xd I tak to byl joke wink No nic, to ja też idę. Dobranoc. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 4:13 pm
pafnuc straszniejsze jest to co by mi Anku mogla zrobic... ninja no prosze, a wyglada na taka niegrozna osobke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 4:18 pm
Omega Sun pafnuc straszniejsze jest to co by mi Anku mogla zrobic... ninja no prosze, a wyglada na taka niegrozna osobke wink pozory myla... ninja dobra ide spac.. dobej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:39 am
wszyscy jeszcze spia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:41 am
Rin_Youkai wszyscy jeszcze spia ninja chyba tak tylko nieliczni masochisci juz /jeszcze nie spia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:43 am
miska z jedzeniem wywalona,ładowarka wyrwana z kontaktu poduszki na ziemi a moj kot rzekomo po kastracji zdrowieje xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:44 am
Twistus Rin_Youkai wszyscy jeszcze spia ninja chyba tak tylko nieliczni masochisci juz /jeszcze nie spia rofl ja ma za duzo pracy by sie obijac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|