|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:50 pm
czikka RUFUS.ABBYSINIAN ...Gdzie dają cukierki?! eek Nie daja wcale! ...To co ja sobie robię nadzieje...eh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:50 pm
RUFUS.ABBYSINIAN pafnuc fu fu.. the lesser king has spoken.. all hail.. ...Może to Ty rozdajesz cukierki? jasne.... dropsy.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:51 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Gdzie dają cukierki?! eek Narazie nigdzie, ale może wkońcu coś gaia zorganizuje blaugh Witaj ninja To jak, dokańczamy nasz pojedynek?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:52 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:52 pm
pafnuc fu fu.. the lesser king has spoken.. all hail.. Witaj ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:53 pm
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...Gdzie dają cukierki?! eek Narazie nigdzie, ale może wkońcu coś gaia zorganizuje blaugh Witaj ninja To jak, dokańczamy nasz pojedynek?! xd ...Nie, nie dzisiaj. ...(a poza tym, znowu byście się na mnie rozłożyli i co?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:53 pm
widze eszcie sie dzis swietnie bawili....
dobrze ze tu za czesto nie zagladam...
szkoda zdrowia
Aesop Rock [Music For Earthworms #02] Wake Up Call Feat Percee-P [3:21]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:55 pm
pafnuc widze eszcie sie dzis swietnie bawili.... dobrze ze tu za czesto nie zagladam... szkoda zdrowia Aesop Rock [Music For Earthworms #02] Wake Up Call Feat Percee-P [3:21]masz racje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:57 pm
czikka ale ja nie zaliczylam, nawet do warunku mnie nie dopuscili i musialam zrezygnowac Argh :/ a na jakie studia chodziłaś? ~Rufus, szkoda _^_ a rozłożyć to może nie dzisiaj ninja (psst, to co robimy? mrgreen xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:58 pm
Ntsumi_Aya czikka ale ja nie zaliczylam, nawet do warunku mnie nie dopuscili i musialam zrezygnowac Argh :/ a na jakie studia chodziłaś? ~Rufus, szkoda _^_ a rozłożyć to może nie dzisiaj ninja (psst, to co robimy? mrgreen xd ) sciagamy majtki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:58 pm
Ntsumi_Aya czikka ale ja nie zaliczylam, nawet do warunku mnie nie dopuscili i musialam zrezygnowac Argh :/ a na jakie studia chodziłaś? ~Rufus, szkoda _^_ a rozłożyć to może nie dzisiaj ninja (psst, to co robimy? mrgreen xd ) ...(Psst! Nic! Bo mnie tu nie ma!) ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|