|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:18 pm
granat rofl rofl rofl rofl rofl Wrezcie cie wykopali rofl rofl rofl rofl rofl SAMA ZREZYGNOWALAM UMIESZ CZYTAC?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:19 pm
Omega Sun Obserwator granat omi widzisz sama ze z ta osoba kazda rozmowa konczy sie tak, moze bys tak bana zarzadzila xp wtedy stracila by sens zycia razz wkurzasz mnie, nie dosc, ze jestes tu warunkowo- bo po tym jak sie przyznales ze to Twoj kolejny mul powinnam Cie ponownie wykopac z racji tego ze zostales dzis zablokowany-to jeszcze sadzisz te swoje durnowate teksty, ktore i tak niczemu nie sluza. Moze idz sie silic na te swoje pseudointelektualne wywody do swojej gildii. do niczego sie nie przyznaalem ;] nie sa durnowate ;] nie mam zadnej gildi, bo wszystko oddalem, nie bylo mi potrzebne ;] a jakbys pomyslala chodz nad jednym moze bys do czegos doszla, ale nie chcesz z gory sobie cos ustalilas i brniesz daje, prosze bardzo, ja ci niczego kazac nie moge ani narzucic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:19 pm
granat Omega Sun mozesz dodac te osobe do listy ignorowanych uzytkownikow i nie bedziesz widzial jej postow, a tym samym nie bedzie Cie denerwowala. Na bana to jednak jeszcze troszke za malo 3nodding A jak to sie robi? mrgreen Taka lista to fajna sprawa mrgreen niom niom niom 4laugh Ban mysle zalatwil by sprawe xp wybierasz profil osoby i masz tam taka ikonke- takie szare kuleczki- jak ja klikniesz to nie widzisz postow tej osoby a ona nie moze Ci wysylac wiadomosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:21 pm
czikka granat rofl rofl rofl rofl rofl Wrezcie cie wykopali rofl rofl rofl rofl rofl SAMA ZREZYGNOWALAM UMIESZ CZYTAC? Posiadajac 4 poprawki tez bym sam zrezygnowal xd I nie uwazam by szkola ta byla zla, poprostu moze przynajmniej raz spojrz w lustro nie usprawiedliwiajac sie na sile i przyznaj ze sobie nie poradzilas, bo nikt nie nazekal tylko Ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:22 pm
ludzie... dajcie na looz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:22 pm
Obserwator do niczego sie nie przyznaalem ;]nie sa durnowate ;] nie mam zadnej gildi, bo wszystko oddalem, nie bylo mi potrzebne ;] a jakbys pomyslala chodz nad jednym moze bys do czegos doszla, ale nie chcesz z gory sobie cos ustalilas i brniesz daje, prosze bardzo, ja ci niczego kazac nie moge ani narzucic 3nodding mam pokazac w ktorym miejscu? Wystarczy juz tego, zegnam i pisz sobie skargi do kogo Ci sie tylko podoba, nawet do samego Boga, predzej sama stad odejde niz Cie przyjme z powrotem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:23 pm
Omega Sun granat Omega Sun mozesz dodac te osobe do listy ignorowanych uzytkownikow i nie bedziesz widzial jej postow, a tym samym nie bedzie Cie denerwowala. Na bana to jednak jeszcze troszke za malo 3nodding A jak to sie robi? mrgreen Taka lista to fajna sprawa mrgreen niom niom niom 4laugh Ban mysle zalatwil by sprawe xp wybierasz profil osoby i masz tam taka ikonke- takie szare kuleczki- jak ja klikniesz to nie widzisz postow tej osoby a ona nie moze Ci wysylac wiadomosci. Noooo bajer sprawa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:23 pm
granat czikka granat rofl rofl rofl rofl rofl Wrezcie cie wykopali rofl rofl rofl rofl rofl SAMA ZREZYGNOWALAM UMIESZ CZYTAC? Posiadajac 4 poprawki tez bym sam zrezygnowal xd I nie uwazam by szkola ta byla zla, poprostu moze przynajmniej raz spojrz w lustro nie usprawiedliwiajac sie na sile i przyznaj ze sobie nie poradzilas, bo nikt nie nazekal tylko Ty ok. nawalilam i co mam sie przed toba spowiadac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:25 pm
Dariia ludzie... dajcie na looz cool ...Ciiicho. Fajnie jest. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:27 pm
czikka granat czikka granat rofl rofl rofl rofl rofl Wrezcie cie wykopali rofl rofl rofl rofl rofl SAMA ZREZYGNOWALAM UMIESZ CZYTAC? Posiadajac 4 poprawki tez bym sam zrezygnowal xd I nie uwazam by szkola ta byla zla, poprostu moze przynajmniej raz spojrz w lustro nie usprawiedliwiajac sie na sile i przyznaj ze sobie nie poradzilas, bo nikt nie nazekal tylko Ty ok. nawalilam i co mam sie przed toba spowiadac? Nie. Chodzi mi tylko o to ze nie mow zebys nie mowila ze szkola jest zla, tylko ze sobie nie poradzilas. Tam nie tylko Ty studiujesz/walas. Lecz inni tez. I jakos nam zalezy zeby nie psuc wizerunku szkole w ktorej sie uczymy stare Mi sie tam podba. Moje poprawki sa moja wina i nie zwalam na profesora ze ja sie nie nauczylem. Zobacz jak widac mozna zdac Alek zaliczyl Kasia Ridi, Mika. Czyli jednak nie jest to trudne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Dariia ludzie... dajcie na looz cool ...Ciiicho. Fajnie jest. mrgreen Mnie nie bawi. Czuje sie zle gdy ktos mnie nie rozumie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Dariia ludzie... dajcie na looz cool ...Ciiicho. Fajnie jest. mrgreen xd xd tu to tak zawsze? wink rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:30 pm
granat czikka granat czikka granat rofl rofl rofl rofl rofl Wrezcie cie wykopali rofl rofl rofl rofl rofl SAMA ZREZYGNOWALAM UMIESZ CZYTAC? Posiadajac 4 poprawki tez bym sam zrezygnowal xd I nie uwazam by szkola ta byla zla, poprostu moze przynajmniej raz spojrz w lustro nie usprawiedliwiajac sie na sile i przyznaj ze sobie nie poradzilas, bo nikt nie nazekal tylko Ty ok. nawalilam i co mam sie przed toba spowiadac? Nie. Chodzi mi tylko o to ze nie mow zebys nie mowila ze szkola jest zla, tylko ze sobie nie poradzilas. Tam nie tylko Ty studiujesz/walas. Lecz inni tez. I jakos nam zalezy zeby nie psuc wizerunku szkole w ktorej sie uczymy stare Mi sie tam podba. Moje poprawki sa moja wina i nie zwalam na profesora ze ja sie nie nauczylem. Zobacz jak widac mozna zdac Alek zaliczyl Kasia Ridi, Mika. Czyli jednak nie jest to trudne To chyba oczywiste ze jest szkola zla skoro studenci sobie w niej nie radza. A zreszta Ridi to kujonica wiec jak mogla nie zdac stare Tamci tez stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:32 pm
czikka To chyba oczywiste ze jest szkola zla skoro studenci sobie w niej nie radza. A zreszta Ridi to kujonica wiec jak mogla nie zdac stare Tamci tez stare Brawwwwwwwwwwwwwwwwwwooooooooooo *klaszcze* zaczelas uzywac wielkich liter 4laugh lol mrgreen Ja Ci nie wymieniam wszystkich na roku bo to za duzo by zajelo dalem przyklady tylko. jesli sie nie uczysz to oczywiste ze nie zdasz chyba? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|