|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:04 pm
granat czikka granat czikka granat czikka heart czesc wszystkim heart Jezusie kochany talk2hand nie chcesz to nie musisz ze mna rozmawiac, ale nie musisz okazywac ciagle swojej niecheci do mnie Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................... wiesz denerwujesz mnie powoli dziewczyno, nie sadz od progu ze wszyscy Cie nie lubia sa przeciw a Ty tylko jedna taka bidulka sie zostala mialam ci cos powiedziec ale ci nie powiem bo tak mnie traktujesz Dziewczyno, ty naprawde na swoim punkcie jestes strasznie przewrazliwiona, nic do Ciebie nie mam. Matka Cie w szafie trzymala? ze tak gadasz? Nawet malo mnie to interesuje co masz do powiedzenia. Nabierz ciupke dystansu do siebie i dopiero z Toba pogadam. Bo jak narazie to kazda moja rozmowa z Toba sie konczy na tym ze zarzocasz mi niestworzone rzeczy i nie tylko mi zreszta. Wiec to ty kaprawa jestes a nie ja. od mamusi to sie odwal. ja ci po rodzinie nie nagaduje omi: liczymy cytaty!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:05 pm
granat Obserwator nowy jak zwykle wspanialy nick cool I na co to robisz? Nie uwazasz ze to lekko glupie? confused nie nowy profil razz nick tylko zmienilem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:06 pm
czikka od mamusi to sie odwal. ja ci po rodzinie nie nagaduje omi: liczymy cytaty!!!!!!!!!!!!oms eek pass...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:07 pm
czikka od mamusi to sie odwal. ja ci po rodzinie nie nagaduje Oz w morde, to byl zart stressed kazdy ma jakies poczucie chumoru confused A teraz powiem calkiem zlosliwie: gdybym byl moderatorem banowalbym za takie durne wypowiedzi jak twoje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:08 pm
omi widzisz sama ze z ta osoba kazda rozmowa konczy sie tak, moze bys tak bana zarzadzila xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:10 pm
granat czikka od mamusi to sie odwal. ja ci po rodzinie nie nagaduje Oz w morde, to byl zart stressed kazdy ma jakies poczucie chumoru confused A teraz powiem calkiem zlosliwie: gdybym byl moderatorem banowalbym za takie durne wypowiedzi jak twoje niejestes wcale smieszny, ani troche i zdaje sie ze przez swa polityke to sam piszesz prace rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:10 pm
granat omi widzisz sama ze z ta osoba kazda rozmowa konczy sie tak, moze bys tak bana zarzadzila xp wtedy stracila by sens zycia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:11 pm
granat omi widzisz sama ze z ta osoba kazda rozmowa konczy sie tak, moze bys tak bana zarzadzila xp mozesz dodac te osobe do listy ignorowanych uzytkownikow i nie bedziesz widzial jej postow, a tym samym nie bedzie Cie denerwowala. Na bana to jednak jeszcze troszke za malo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:12 pm
czikka granat czikka od mamusi to sie odwal. ja ci po rodzinie nie nagaduje Oz w morde, to byl zart stressed kazdy ma jakies poczucie chumoru confused A teraz powiem calkiem zlosliwie: gdybym byl moderatorem banowalbym za takie durne wypowiedzi jak twoje niejestes wcale smieszny, ani troche i zdaje sie ze przez swa polityke to sam piszesz prace rofl nie smiej sie bo Ciebie tez czeka pisanie pracy i chyba nie wiem czy masz kogos do pary, gdybys gadala ze mna inaczej to bym Ci zapropnowal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:13 pm
Omega Sun granat omi widzisz sama ze z ta osoba kazda rozmowa konczy sie tak, moze bys tak bana zarzadzila xp mozesz dodac te osobe do listy ignorowanych uzytkownikow i nie bedziesz widzial jej postow, a tym samym nie bedzie Cie denerwowala. Na bana to jednak jeszcze troszke za malo 3nodding A jak to sie robi? mrgreen Taka lista to fajna sprawa mrgreen niom niom niom 4laugh Ban mysle zalatwil by sprawe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:15 pm
granat czikka granat czikka od mamusi to sie odwal. ja ci po rodzinie nie nagaduje Oz w morde, to byl zart stressed kazdy ma jakies poczucie chumoru confused A teraz powiem calkiem zlosliwie: gdybym byl moderatorem banowalbym za takie durne wypowiedzi jak twoje niejestes wcale smieszny, ani troche i zdaje sie ze przez swa polityke to sam piszesz prace rofl nie smiej sie bo Ciebie tez czeka pisanie pracy i chyba nie wiem czy masz kogos do pary, gdybys gadala ze mna inaczej to bym Ci zapropnowal juz nie czeka bo zrezygnowalam i juz nie mam nic wspolnego z ta glupa szkola!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:15 pm
Obserwator granat omi widzisz sama ze z ta osoba kazda rozmowa konczy sie tak, moze bys tak bana zarzadzila xp wtedy stracila by sens zycia razz wkurzasz mnie, nie dosc, ze jestes tu warunkowo- bo po tym jak sie przyznales ze to Twoj kolejny mul powinnam Cie ponownie wykopac z racji tego ze zostales dzis zablokowany-to jeszcze sadzisz te swoje durnowate teksty, ktore i tak niczemu nie sluza. Moze idz sie silic na te swoje pseudointelektualne wywody do swojej gildii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:16 pm
czikka granat czikka granat czikka od mamusi to sie odwal. ja ci po rodzinie nie nagaduje Oz w morde, to byl zart stressed kazdy ma jakies poczucie chumoru confused A teraz powiem calkiem zlosliwie: gdybym byl moderatorem banowalbym za takie durne wypowiedzi jak twoje niejestes wcale smieszny, ani troche i zdaje sie ze przez swa polityke to sam piszesz prace rofl nie smiej sie bo Ciebie tez czeka pisanie pracy i chyba nie wiem czy masz kogos do pary, gdybys gadala ze mna inaczej to bym Ci zapropnowal juz nie czeka bo zrezygnowalam i juz nie mam nic wspolnego z ta glupa szkola! rofl rofl rofl rofl rofl rofl Wrezcie cie wykopali rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|