|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:41 pm
to po co do nas przychodzisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:41 pm
...Jesteśmy genialni, wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:42 pm
heart czesc wszystkim heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:43 pm
czikka heart czesc wszystkim heart i jeszcze Ty... za duzo szczescia na raz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:44 pm
Omega Sun to po co do nas przychodzisz dowiesz sie w swoim czasie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:44 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Jesteśmy genialni, wiem. to bardzo malo wiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:45 pm
Omega Sun czikka heart czesc wszystkim heart i jeszcze Ty... za duzo szczescia na raz xd przepraszam bardzo pzeszkadzam ci? bo nie wiem czy mowisz to pozytywnie czy negatywnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:46 pm
czikka heart czesc wszystkim heart Jezusie kochany talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:46 pm
czikka przepraszam bardzo pzeszkadzam ci? bo nie wiem czy mowisz to pozytywnie czy negatywnie nie, nie przeszkadzasz, mowilam to neutralnie. Dla mnie to po prostu za duzo muleaccountow jak na jeden dzien xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:47 pm
Zly czlowiek RUFUS.ABBYSINIAN ...Jesteśmy genialni, wiem. to bardzo malo wiesz ... Omi, ja jestem Dobry, nie mogę rozmawiać ze Złymi. ...Możesz mu przekazać, że ma głupie teksty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:49 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Zly czlowiek RUFUS.ABBYSINIAN ...Jesteśmy genialni, wiem. to bardzo malo wiesz ... Omi, ja jestem Dobry, nie mogę rozmawiać ze Złymi. ...Możesz mu przekazać, że ma głupie teksty? jak nie rozumiesz ironi w moim nicku to sie nie wypowiadaj o ty z 'madrymi' tekstami :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:49 pm
granat czikka heart czesc wszystkim heart Jezusie kochany talk2hand nie chcesz to nie musisz ze mna rozmawiac, ale nie musisz okazywac ciagle swojej niecheci do mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:50 pm
czikka granat czikka heart czesc wszystkim heart Jezusie kochany talk2hand nie chcesz to nie musisz ze mna rozmawiac, ale nie musisz okazywac ciagle swojej niecheci do mnie nic nie musi, ale moze, wiec jesli chce okazuje... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czikka przepraszam bardzo pzeszkadzam ci? bo nie wiem czy mowisz to pozytywnie czy negatywnie nie, nie przeszkadzasz, mowilam to neutralnie. Dla mnie to po prostu za duzo muleaccountow jak na jeden dzien xp co to jest? "muleaccountow" tylko nie mow mi ze od glupich mnie nawyzyac czy cos poprostu mi to wytlumacz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|