|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:04 pm
Omega Sun Zly czlowiek Lethiel Azram sie sie przestraszyl bo to jego komputer rofl rofl rofl O.o Az..CzAz... O_o *patrzy na niego* Kochanie czy ja o czyms nie wiem ?! gonk rofl rofl rofl
*glupawka mode on*
EDIT: eek ..eeee... to znaczy.. mnie tu wcale nie ma bo zostalam zbanowana xD ninja dziekujemy za wyczerpujaca wypowiedz... Przestan ! evil nie widzisz ile tresci zawiera sie w tym jednym emotku ? 4laugh heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Aidanna *odsowa sie od niej na bezpieczna odleglosc* ^^' w kazdym z nas jest jego cząstka 3nodding heart xD Ach ten seksi chazowksi wasik!!! poprostu jak o nim mysle to mnie nosi rofl tia... xD jaaasne... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Zly czlowiek Lethiel Azram sie sie przestraszyl bo to jego komputer rofl rofl rofl O.o Az..CzAz... O_o *patrzy na niego* Kochanie czy ja o czyms nie wiem ?! gonk rofl rofl rofl
*glupawka mode on*
EDIT: eek ..eeee... to znaczy.. mnie tu wcale nie ma bo zostalam zbanowana xD ninja dziekujemy za wyczerpujaca wypowiedz... staralem sie tak dla ciebie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:06 pm
Aidanna Lethiel Aidanna *odsowa sie od niej na bezpieczna odleglosc* ^^' w kazdym z nas jest jego cząstka 3nodding heart xD Ach ten seksi chazowksi wasik!!! poprostu jak o nim mysle to mnie nosi rofl tia... xD jaaasne... xd lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lethiel Aidanna *odsowa sie od niej na bezpieczna odleglosc* ^^' w kazdym z nas jest jego cząstka 3nodding heart xD Ach ten seksi chazowksi wasik!!! poprostu jak o nim mysle to mnie nosi rofl tia... xD jaaasne... xd ekhem - owy dawny wasik mial kazdy facet jak mu zaczynal zarost rosnac, to po 1 moze twoj chlopak jak siegnie pamiecia wstecz jakies 30lat to sobie przypomni twojego ulubionego wasika od dawna nie mam, jestes dosc nie na czasie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Omega Sun dziekujemy za wyczerpujaca wypowiedz... Przestan ! evil nie widzisz ile tresci zawiera sie w tym jednym emotku ? 4laugh heart rofl no przeciez napisalam post dziekczynny za ta bogata tresc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:08 pm
Zly czlowiek Aidanna Lethiel Aidanna *odsowa sie od niej na bezpieczna odleglosc* ^^' w kazdym z nas jest jego cząstka 3nodding heart xD Ach ten seksi chazowksi wasik!!! poprostu jak o nim mysle to mnie nosi rofl tia... xD jaaasne... xd ekhem - owy dawny wasik mial kazdy facet jak mu zaczynal zarost rosnac, to po 1 moze twoj chlopak jak siegnie pamiecia wstecz jakies 30lat to sobie przypomni twojego ulubionego wasika od dawna nie mam, jestes dosc nie na czasie biggrin wiecznie bedzie trwal w naszych sercach i pamieci 4laugh heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:08 pm
Zly czlowiek Aidanna Lethiel Aidanna *odsowa sie od niej na bezpieczna odleglosc* ^^' w kazdym z nas jest jego cząstka 3nodding heart xD Ach ten seksi chazowksi wasik!!! poprostu jak o nim mysle to mnie nosi rofl tia... xD jaaasne... xd ekhem - owy dawny wasik mial kazdy facet jak mu zaczynal zarost rosnac, to po 1 moze twoj chlopak jak siegnie pamiecia wstecz jakies 30lat to sobie przypomni twojego ulubionego wasika od dawna nie mam, jestes dosc nie na czasie biggrin ale ja ubustwialam ten wasik.... gonk a Ozza zostaw w spokoju.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:09 pm
Lethiel Zly czlowiek Aidanna Lethiel Aidanna *odsowa sie od niej na bezpieczna odleglosc* ^^' w kazdym z nas jest jego cząstka 3nodding heart xD Ach ten seksi chazowksi wasik!!! poprostu jak o nim mysle to mnie nosi rofl tia... xD jaaasne... xd ekhem - owy dawny wasik mial kazdy facet jak mu zaczynal zarost rosnac, to po 1 moze twoj chlopak jak siegnie pamiecia wstecz jakies 30lat to sobie przypomni twojego ulubionego wasika od dawna nie mam, jestes dosc nie na czasie biggrin wiecznie bedzie trwal w naszych sercach i pamieci 4laugh heart rofl uczcimy go minuta ciszy.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lethiel Omega Sun dziekujemy za wyczerpujaca wypowiedz... Przestan ! evil nie widzisz ile tresci zawiera sie w tym jednym emotku ? 4laugh heart rofl no przeciez napisalam post dziekczynny za ta bogata tresc wink no no no.. *macha jej palcem przed oczami* mi to pachnialo sarkazmem cos scream rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wiecznie bedzie trwal w naszych sercach i pamieci 4laugh heart rofl tja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:10 pm
Aidanna ale ja ubustwialam ten wasik.... gonk a Ozza zostaw w spokoju.... stare tylko nie bij lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|