|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:54 pm
Ann_Miho Terrorystka Frania Ann_Miho hejka ludziska jest ktos ninja pytasz a wiesz... niestety od niedawna mam tego pecha ze co rzyjde to ludzisk nie ma razz ja nie wiem gdzie wy sie szlajacie razz nie tylko ty tak masz, acz czasem potrafi sie tu natrafic na wiecej niz 3 osoby......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:55 pm
Zly czlowiek Aidanna Terrorystka Frania Ann_Miho hejka ludziska jest ktos ninja pytasz a wiesz... patrze na helm i myslalam ze to Kiray xp ty mialas nas opuscic, a ja mialem tak za toba tesknic crying ale stwierdzilam ze jescze zostane xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:55 pm
Zly czlowiek Lethiel oh oh oh ! liiinkin ! to naprawde ty ! 4laugh jak ty to robisz ze masz tyle kont 4laugh heart to pewne te twoje hakierskie sztuczki :> rofl rofl rofl nie mow tak do mnie... ta...... Wlasnie Lethiel, jak smiesz wink Bezczelna jestes, niewychowana i w ogole... lol Wysadzi Ci kompa i bedziesz miala wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:56 pm
Aidanna Zly czlowiek Aidanna Terrorystka Frania Ann_Miho hejka ludziska jest ktos ninja pytasz a wiesz... patrze na helm i myslalam ze to Kiray xp ty mialas nas opuscic, a ja mialem tak za toba tesknic crying ale stwierdzilam ze jescze zostane xp szkoda...... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:57 pm
Omega Sun Zly czlowiek Lethiel oh oh oh ! liiinkin ! to naprawde ty ! 4laugh jak ty to robisz ze masz tyle kont 4laugh heart to pewne te twoje hakierskie sztuczki :> rofl rofl rofl nie mow tak do mnie... ta...... Wlasnie Lethiel, jak smiesz wink Bezczelna jestes, niewychowana i w ogole... lol Wysadzi Ci kompa i bedziesz miala wink nu widzisz uwazaj na mnie, bo grozny jestem, oj uwazaj uwazaj rofl jeszcze cos omi? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:57 pm
Zly czlowiek ale stwierdzilam ze jescze zostane xp szkoda...... sad och... ach... ale i tak zaraz ide bo juz prawie 12h siedze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:58 pm
Omega Sun Zly czlowiek Lethiel oh oh oh ! liiinkin ! to naprawde ty ! 4laugh jak ty to robisz ze masz tyle kont 4laugh heart to pewne te twoje hakierskie sztuczki :> rofl rofl rofl nie mow tak do mnie... ta...... Wlasnie Lethiel, jak smiesz wink Bezczelna jestes, niewychowana i w ogole... lol Wysadzi Ci kompa i bedziesz miala wink Azram sie sie przestraszyl bo to jego komputer rofl rofl rofl O.o Az..CzAz... O_o *patrzy na niego* Kochanie czy ja o czyms nie wiem ?! gonk rofl rofl rofl
*glupawka mode on*
EDIT: eek ..eeee... to znaczy.. mnie tu wcale nie ma bo zostalam zbanowana xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:59 pm
Lethiel Omega Sun Zly czlowiek Lethiel oh oh oh ! liiinkin ! to naprawde ty ! 4laugh jak ty to robisz ze masz tyle kont 4laugh heart to pewne te twoje hakierskie sztuczki :> rofl rofl rofl nie mow tak do mnie... ta...... Wlasnie Lethiel, jak smiesz wink Bezczelna jestes, niewychowana i w ogole... lol Wysadzi Ci kompa i bedziesz miala wink Azram sie sie przestraszyl bo to jego komputer rofl rofl rofl O.o Az..CzAz... O_o *patrzy na niego* Kochanie czy ja o czyms nie wiem ?! gonk rofl rofl rofl
*glupawka mode on* *odsowa sie od niej na bezpieczna odleglosc* ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:00 pm
Aidanna Zly czlowiek ale stwierdzilam ze jescze zostane xp szkoda...... sad och... ach... ale i tak zaraz ide bo juz prawie 12h siedze xp ja nie moge zyc bez wyjscia... łeb by mi odskakiwał... 12 h DDDDD;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Omega Sun Zly czlowiek Lethiel oh oh oh ! liiinkin ! to naprawde ty ! 4laugh jak ty to robisz ze masz tyle kont 4laugh heart to pewne te twoje hakierskie sztuczki :> rofl rofl rofl nie mow tak do mnie... ta...... Wlasnie Lethiel, jak smiesz wink Bezczelna jestes, niewychowana i w ogole... lol Wysadzi Ci kompa i bedziesz miala wink Azram sie sie przestraszyl bo to jego komputer rofl rofl rofl O.o Az..CzAz... O_o *patrzy na niego* Kochanie czy ja o czyms nie wiem ?! gonk rofl rofl rofl
*glupawka mode on*
EDIT: eek ..eeee... to znaczy.. mnie tu wcale nie ma bo zostalam zbanowana xD ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pgubilem sie w postach, to chyba moj najwiekszy dramat na gai, gubie sie strasznie w postach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:01 pm
Aidanna *odsowa sie od niej na bezpieczna odleglosc* ^^' w kazdym z nas jest jego cząstka 3nodding heart xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:02 pm
Zly czlowiek Lethiel Azram sie sie przestraszyl bo to jego komputer rofl rofl rofl O.o Az..CzAz... O_o *patrzy na niego* Kochanie czy ja o czyms nie wiem ?! gonk rofl rofl rofl
*glupawka mode on*
EDIT: eek ..eeee... to znaczy.. mnie tu wcale nie ma bo zostalam zbanowana xD ninja dziekujemy za wyczerpujaca wypowiedz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:03 pm
Terrorystka Frania Aidanna Zly czlowiek ale stwierdzilam ze jescze zostane xp szkoda...... sad och... ach... ale i tak zaraz ide bo juz prawie 12h siedze xp ja nie moge zyc bez wyjscia... łeb by mi odskakiwał... 12 h DDDDD; nie no jabylam dzis rano na 2h spacerze i z psem pozniej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:03 pm
Lethiel Aidanna *odsowa sie od niej na bezpieczna odleglosc* ^^' w kazdym z nas jest jego cząstka 3nodding heart xD o.O zniesmaczylas mnie ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|