|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:33 pm
Twistus granat Twistus *zaczyna sie pokurfiac* Granat stressed A coz ja znowu zrobilem? czemu wszyscy sie ostatnio do mnie czepiaja? confused Czy ja mam na plecach napisane chce kopa w tylek czy jak? CY-TA-TYPrzepraszam Cie zapomnialem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:34 pm
granat Aidanna granat Eee tam czemu odrazu tak ostro? do marginesu jeszcze mi kapeczke brakuje. Ale jak sie nie przyloze do Protokolu to cos czuje ze mnie wywala ze studiow i bede tym owym marginesiatkiem sweatdrop Hehhh.... Ridsu miala ze mna pisac ale jej na mozg padlo i sama bedzie pisac, a ja tego nie umiem zrobic, bylem niegrzecznym chlopcem i nie chodzilem na wyklady i nic nie umiem crying Przepraszam... nie wiedzialam... ja tak tylko sobie mowie >>moze ja juz sobie pijde bo cos zbroje whee << dasz sobie jakos rade *daje ciastko na pocieszenie* m Pogadaj z Ridsu jeszcze... a moj brat tez byl o krok od wywalenia ze studiow ale naszczescie dziekanat sie zgodzil na poprawe 4laugh i pozaliczal wszystko ladnie ^^ Mam nadzieje ze jednak zmieni zdanie, bo jak nie to marny moj los.... jej juz sie boje co Gozdalikowa mi zrobi jak tego nie napisze. porozmawiaj z nia spokojnie... czy cos... moze sie zgodzi... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:36 pm
a ti znowu to kto? gonk ja dzis zwarjuje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:36 pm
kolejne podejscie... witamy ponownie blaugh czasem odnosze wrazenie, ze ludzie nas maja za debili... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:37 pm
Omega Sun kolejne podejscie... witamy ponownie blaugh czasem odnosze wrazenie, ze ludzie nas maja za debili... stare chaz? eek bosze talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun kolejne podejscie... witamy ponownie blaugh czasem odnosze wrazenie, ze ludzie nas maja za debili... stare whee bo modzi sa glupi i niesprawiedliwi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a ti znowu to kto? gonk ja dzis zwarjuje gonk jak moj nick mowi.... jestem strasznie zlyyyyyyyyyyym ludziem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:38 pm
nie no dla mnie to za duzo... ide spac... dobranoc wszytskim xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:39 pm
Omega Sun kolejne podejscie... witamy ponownie blaugh czasem odnosze wrazenie, ze ludzie nas maja za debili... stare czasem tez odnosze podobne wrazenie - ale prosze mnie zle nie zrozumiec twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:39 pm
Aidanna granat Aidanna granat Eee tam czemu odrazu tak ostro? do marginesu jeszcze mi kapeczke brakuje. Ale jak sie nie przyloze do Protokolu to cos czuje ze mnie wywala ze studiow i bede tym owym marginesiatkiem sweatdrop Hehhh.... Ridsu miala ze mna pisac ale jej na mozg padlo i sama bedzie pisac, a ja tego nie umiem zrobic, bylem niegrzecznym chlopcem i nie chodzilem na wyklady i nic nie umiem crying Przepraszam... nie wiedzialam... ja tak tylko sobie mowie >>moze ja juz sobie pijde bo cos zbroje whee << dasz sobie jakos rade *daje ciastko na pocieszenie* m Pogadaj z Ridsu jeszcze... a moj brat tez byl o krok od wywalenia ze studiow ale naszczescie dziekanat sie zgodzil na poprawe 4laugh i pozaliczal wszystko ladnie ^^ Mam nadzieje ze jednak zmieni zdanie, bo jak nie to marny moj los.... jej juz sie boje co Gozdalikowa mi zrobi jak tego nie napisze. porozmawiaj z nia spokojnie... czy cos... moze sie zgodzi... whee emmmmmm......emm...... Slowo Ridsu i spokojnie to 2 niepasujace do siebie sprawy, podobnie jak Gozdalikowa + truja za protokol rofl Nie wiem, od miesiaca jej sie na mozgownice sadzi. Czy kobieta moze miec okres przez miesiac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:40 pm
Twistus Omega Sun kolejne podejscie... witamy ponownie blaugh czasem odnosze wrazenie, ze ludzie nas maja za debili... stare whee bo modzi sa glupi i niesprawiedliwi whee ale maja swoje tajniackie szpiegowskie sztuczki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna nie no dla mnie to za duzo... ide spac... dobranoc wszytskim xp taka szkoda... bedzie nam ciebie brakowac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
granat Aidanna granat Aidanna granat Eee tam czemu odrazu tak ostro? do marginesu jeszcze mi kapeczke brakuje. Ale jak sie nie przyloze do Protokolu to cos czuje ze mnie wywala ze studiow i bede tym owym marginesiatkiem sweatdrop Hehhh.... Ridsu miala ze mna pisac ale jej na mozg padlo i sama bedzie pisac, a ja tego nie umiem zrobic, bylem niegrzecznym chlopcem i nie chodzilem na wyklady i nic nie umiem crying Przepraszam... nie wiedzialam... ja tak tylko sobie mowie >>moze ja juz sobie pijde bo cos zbroje whee << dasz sobie jakos rade *daje ciastko na pocieszenie* m Pogadaj z Ridsu jeszcze... a moj brat tez byl o krok od wywalenia ze studiow ale naszczescie dziekanat sie zgodzil na poprawe 4laugh i pozaliczal wszystko ladnie ^^ Mam nadzieje ze jednak zmieni zdanie, bo jak nie to marny moj los.... jej juz sie boje co Gozdalikowa mi zrobi jak tego nie napisze. porozmawiaj z nia spokojnie... czy cos... moze sie zgodzi... whee emmmmmm......emm...... Slowo Ridsu i spokojnie to 2 niepasujace do siebie sprawy, podobnie jak Gozdalikowa + truja za protokol rofl Nie wiem, od miesiaca jej sie na mozgownice sadzi. Czy kobieta moze miec okres przez miesiac? nie... ale ja chyba wiem o co chodzi wiec badz dla niej mily a jak ona sie zacznie denerwowac to olej to, powiedz spokojnie zeby sie uspokoila i pomyslala co robi i ladnie ja popros... whee ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:41 pm
Oh ! Ah ! Liiiiinkiiiiin !!! to znowu ty !!!! 4laugh heart ... a myslalam ze cie zbanowali 4laugh
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|