|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:23 pm
Aidanna Twistus Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania jestescie wrecz smieszni.... ;/
spadam na dobre ;/ narazie do kiedys tam ktory raz juz sobie idziesz... 2? 3? xd ja powracam kochana i odchodze XD XP to daltegoz ;P
Twist: ja nie widze w tej sytuacji wrecz zadnej ofiary............ Omi: racja, nie mozna, acz ja uwazam, zeon jest w jakis specjalny sposob traktowany... ciekawe czy gdyby pisal z moje konta byscie mnie zabnowali :/ zapewne.......... bo zauwaz ze oon juz kilkakrotnie byl banowany i do tej pory sie nie nauczyl prostych zasad wspolzycia z innymi wiec czemu mamy go ciaagle kuna traktowac jak innych on sam chce byc tym dobrym biednym i niewinnym Chazem stressed wyszlo ze ja jestem zla....i patrze na to obiektywnie i sa osoby ktore jeszcze raz zlamia regulamin leca ale on sie pilnuja i dostosowuja on tego nie robi stressed dobra juz zostawcie ta sprawe w spokoju... Chaz jest debilem i juz... talk2hand prosze Ty tez sie nie odzywaj albo chociaz nie uzywaj wyzwisk stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:23 pm
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania dobra, walić to.
05. Guano Apes - [Proud Like A God] Crossing The Deadline [3:25] a wiedzialam... xd nie pojdziesz... xp zostane z tobą, rządza gold aśilniejsza xd rofl osz ty... xd a ty tylko o goldach ti... *wali ja w lep* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:24 pm
Twistus prosze Ty tez sie nie odzywaj albo chociaz nie uzywaj wyzwisk stressed dobrze... Przepraszam... zaraz usune... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:25 pm
Aidanna granat Aidanna granat Aidanna granat Witam panstwa. Jesli ktos tu jeszcze jest. a Ciebie ty dawni ni bylo xd xp Bo ja na tej guildi to zadko bywam, zakamuflowalem sie na PPC xp I czlowiek ogolnie nie ma czasu by sie odpoczynkiem zajac. a o polaczkach zapomniales crying xd osz ty.... A no widzisz, taki niedobry element ze mnie xp ti marginesie ti... xD Eee tam czemu odrazu tak ostro? do marginesu jeszcze mi kapeczke brakuje. Ale jak sie nie przyloze do Protokolu to cos czuje ze mnie wywala ze studiow i bede tym owym marginesiatkiem sweatdrop Hehhh.... Ridsu miala ze mna pisac ale jej na mozg padlo i sama bedzie pisac, a ja tego nie umiem zrobic, bylem niegrzecznym chlopcem i nie chodzilem na wyklady i nic nie umiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:26 pm
Aid powiedz mi co nie tak zrobilas....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:27 pm
Aidanna osz ty... xd a ty tylko o goldach ti... *wali ja w lep* rofl toc to nasz sens gaiowego życia XDDDDDDDDD nie no żąrtuje....
a co mam obić jak nie udsokonalać avka, skoro już emeczki nie odzyskam sad
napisałam dzisiaj felietona. ale jest jakis nie felietonowaty :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:27 pm
Twistus Aid powiedz mi co nie tak zrobilas.... AAaaajj!!! juz sie poprawiam!!! PRZEPROSZUUU!!!! gonk wiem cytaty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:28 pm
*zaczyna sie pokurfiac* Granat stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:29 pm
1)liczymy cytaty 2) Aid, nie wyzywaj innych, nawet jesli robisz to na zarty, bo potem ludzie mowia, ze jestesmy wstretnymi i niesprawiedliwymi modami, ktorzy banuja tylko wybranych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:30 pm
Twistus *zaczyna sie pokurfiac* Granat stressed A coz ja znowu zrobilem? czemu wszyscy sie ostatnio do mnie czepiaja? confused Czy ja mam na plecach napisane chce kopa w tylek czy jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:30 pm
granat Eee tam czemu odrazu tak ostro? do marginesu jeszcze mi kapeczke brakuje. Ale jak sie nie przyloze do Protokolu to cos czuje ze mnie wywala ze studiow i bede tym owym marginesiatkiem sweatdrop Hehhh.... Ridsu miala ze mna pisac ale jej na mozg padlo i sama bedzie pisac, a ja tego nie umiem zrobic, bylem niegrzecznym chlopcem i nie chodzilem na wyklady i nic nie umiem crying Przepraszam... nie wiedzialam... ja tak tylko sobie mowie >>moze ja juz sobie pijde bo cos zbroje whee << dasz sobie jakos rade *daje ciastko na pocieszenie* m Pogadaj z Ridsu jeszcze... a moj brat tez byl o krok od wywalenia ze studiow ale naszczescie dziekanat sie zgodzil na poprawe 4laugh i pozaliczal wszystko ladnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:32 pm
Boziu... whee
Przepraszam
crying gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:32 pm
granat Twistus *zaczyna sie pokurfiac* Granat stressed A coz ja znowu zrobilem? czemu wszyscy sie ostatnio do mnie czepiaja? confused Czy ja mam na plecach napisane chce kopa w tylek czy jak? CY-TA-TY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:33 pm
Aidanna granat Eee tam czemu odrazu tak ostro? do marginesu jeszcze mi kapeczke brakuje. Ale jak sie nie przyloze do Protokolu to cos czuje ze mnie wywala ze studiow i bede tym owym marginesiatkiem sweatdrop Hehhh.... Ridsu miala ze mna pisac ale jej na mozg padlo i sama bedzie pisac, a ja tego nie umiem zrobic, bylem niegrzecznym chlopcem i nie chodzilem na wyklady i nic nie umiem crying Przepraszam... nie wiedzialam... ja tak tylko sobie mowie >>moze ja juz sobie pijde bo cos zbroje whee << dasz sobie jakos rade *daje ciastko na pocieszenie* m Pogadaj z Ridsu jeszcze... a moj brat tez byl o krok od wywalenia ze studiow ale naszczescie dziekanat sie zgodzil na poprawe 4laugh i pozaliczal wszystko ladnie ^^ Mam nadzieje ze jednak zmieni zdanie, bo jak nie to marny moj los.... jej juz sie boje co Gozdalikowa mi zrobi jak tego nie napisze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:33 pm
granat Twistus *zaczyna sie pokurfiac* Granat stressed A coz ja znowu zrobilem? czemu wszyscy sie ostatnio do mnie czepiaja? confused Czy ja mam na plecach napisane chce kopa w tylek czy jak? citaty... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|