|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:06 pm
Terrorystka Frania aczkolwiek został potraktowany w njaszybszego abana tej gildii za to tylko ze jest osoba kontrowersyjną stare wasz system mnie czasami hm... wrecz dogłębnie zadziwia. obiiektywni zamieniacie sie w subiektywnych.... -.- Nie mozna wszystkich zawsze glaskac po glowce i prosic zeby sie laskawie dostosowali do regulaminu. Jako osoba, ktora byla w gildii dlugo tym bardziej mial okazje zapoznac sie z panujacymi tu zasadami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:09 pm
Witam panstwa. Jesli ktos tu jeszcze jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:11 pm
granat Witam panstwa. Jesli ktos tu jeszcze jest. a Ciebie ty dawni ni bylo xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:13 pm
Aidanna granat Witam panstwa. Jesli ktos tu jeszcze jest. a Ciebie ty dawni ni bylo xd xp Bo ja na tej guildi to zadko bywam, zakamuflowalem sie na PPC xp I czlowiek ogolnie nie ma czasu by sie odpoczynkiem zajac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:13 pm
Aidanna Terrorystka Frania jestescie wrecz smieszni.... ;/
spadam na dobre ;/ narazie do kiedys tam ktory raz juz sobie idziesz... 2? 3? xd ja powracam kochana i odchodze XD XP to daltegoz ;P
Twist: ja nie widze w tej sytuacji wrecz zadnej ofiary............ Omi: racja, nie mozna, acz ja uwazam, zeon jest w jakis specjalny sposob traktowany... ciekawe czy gdyby pisal z moje konta byscie mnie zabnowali :/ zapewne..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:15 pm
granat Aidanna granat Witam panstwa. Jesli ktos tu jeszcze jest. a Ciebie ty dawni ni bylo xd xp Bo ja na tej guildi to zadko bywam, zakamuflowalem sie na PPC xp I czlowiek ogolnie nie ma czasu by sie odpoczynkiem zajac. a o polaczkach zapomniales crying xd osz ty....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:16 pm
dobra, walić to.
05. Guano Apes - [Proud Like A God] Crossing The Deadline [3:25]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:18 pm
Terrorystka Frania dobra, walić to.
05. Guano Apes - [Proud Like A God] Crossing The Deadline [3:25] a wiedzialam... xd nie pojdziesz... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:19 pm
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania jestescie wrecz smieszni.... ;/
spadam na dobre ;/ narazie do kiedys tam ktory raz juz sobie idziesz... 2? 3? xd ja powracam kochana i odchodze XD XP to daltegoz ;P
Twist: ja nie widze w tej sytuacji wrecz zadnej ofiary............ Omi: racja, nie mozna, acz ja uwazam, zeon jest w jakis specjalny sposob traktowany... ciekawe czy gdyby pisal z moje konta byscie mnie zabnowali :/ zapewne.......... bo zauwaz ze oon juz kilkakrotnie byl banowany i do tej pory sie nie nauczyl prostych zasad wspolzycia z innymi wiec czemu mamy go ciaagle kuna traktowac jak innych on sam chce byc tym dobrym biednym i niewinnym Chazem stressed wyszlo ze ja jestem zla....i patrze na to obiektywnie i sa osoby ktore jeszcze raz zlamia regulamin leca ale on sie pilnuja i dostosowuja on tego nie robi stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:19 pm
Aidanna granat Aidanna granat Witam panstwa. Jesli ktos tu jeszcze jest. a Ciebie ty dawni ni bylo xd xp Bo ja na tej guildi to zadko bywam, zakamuflowalem sie na PPC xp I czlowiek ogolnie nie ma czasu by sie odpoczynkiem zajac. a o polaczkach zapomniales crying xd osz ty.... A no widzisz, taki niedobry element ze mnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:21 pm
Twistus Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania jestescie wrecz smieszni.... ;/
Twist: ja nie widze w tej sytuacji wrecz zadnej ofiary............ Omi: racja, nie mozna, acz ja uwazam, zeon jest w jakis specjalny sposob traktowany... ciekawe czy gdyby pisal z moje konta byscie mnie zabnowali :/ zapewne.......... bo zauwaz ze oon juz kilkakrotnie byl banowany i do tej pory sie nie nauczyl prostych zasad wspolzycia z innymi wiec czemu mamy go ciaagle kuna traktowac jak innych on sam chce byc tym dobrym biednym i niewinnym Chazem stressed wyszlo ze ja jestem zla....i patrze na to obiektywnie i sa osoby ktore jeszcze raz zlamia regulamin leca ale on sie pilnuja i dostosowuja on tego nie robi stressed dobra juz zostawcie ta sprawe w spokoju... Chaz jest ple ple rofl xd xp i juz... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:21 pm
Aidanna Terrorystka Frania dobra, walić to.
05. Guano Apes - [Proud Like A God] Crossing The Deadline [3:25] a wiedzialam... xd nie pojdziesz... xp zostane z tobą, rządza gold aśilniejsza xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:22 pm
granat Aidanna granat Aidanna granat Witam panstwa. Jesli ktos tu jeszcze jest. a Ciebie ty dawni ni bylo xd xp Bo ja na tej guildi to zadko bywam, zakamuflowalem sie na PPC xp I czlowiek ogolnie nie ma czasu by sie odpoczynkiem zajac. a o polaczkach zapomniales crying xd osz ty.... A no widzisz, taki niedobry element ze mnie xp ti marginesie ti... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|