Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23350 23351 23352 23353 23354 23355 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Sat Mar 18, 2006 12:53 pm

Kiray
Twistus
Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding

jestem z Ciebie taki dumny...

Aid chciala bys...jak by nie patrzec to mnie tym ciastkiem poczestowalas mrgreen
a co zrobil...nie odzywal sie czy sapal do sluchawki?

Rynn
to moze po jeszcze jednym?
*polewa*
najpierw mi mowi ze mu sie w glow kreci a pozniej przestaje sie odzywac gonk a on poprostu zasnal mi xd 4laugh slodko... =^.^= a sie wystraszylam... xp

oj tam poczestowala.... wcale nie!
PostPosted: Sat Mar 18, 2006 12:55 pm

Rynn the Vampire

Zawsze. *wypiła natychmiastowo*

I co z tym jeszcze jednym, Kiray?

Ty mi tu nie szalej bo ja Cie do domu nie bede odprowadzal po pijaku...

*polewa*

Kiray

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Mar 18, 2006 12:55 pm

ooooo chaz czuje sie niesprawiedliwe potraktowany jaka ja zlam jestem crying
PostPosted: Sat Mar 18, 2006 12:57 pm

Aidanna
Kiray
Twistus
Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding

Aid chciala bys...jak by nie patrzec to mnie tym ciastkiem poczestowalas mrgreen

Rynn
*polewa*
najpierw mi mowi ze mu sie w glow kreci a pozniej przestaje sie odzywac gonk a on poprostu zasnal mi xd 4laugh slodko... =^.^= a sie wystraszylam... xp

no w glowie to mu sie moze krecic
ja chyba tez pojde w kime zaraz...cos jakis zmeczony jestem

no poczestowalas.. wkoncu sama pozwolilas mi je zabrac...

Kiray

Omega Sun
Captain

Rynn the Vampire
Twistus

Heh, z całym szacunkiem - gdyby za takie 'obrażanie' były bany, to zostałabym zbanowana jak gildia jeszcze była tylko jednym topicem.

I nie bronię go, bo jest mi on perfekcyjnie obojętny, zaznaczam.

moim zdaniem Twistus dobrze zrobila, jakos nie mam zamiaru czytac postow o tym co on obrzydliwego robil na obozach, wciaz przypominac o liczeniu cytatow i znosic jego humorow. Znajac zycie zaraz i tak pewnie poleci na skarge do Tao opowiadajac jakimi jestesmy wstretnymi i niesprawiedliwymi modami. Przypomne, ze to wlasnie przez owego osobnika Kukus przestal byc modem blaugh

Twistus
ooooo chaz czuje sie niesprawiedliwe potraktowany jaka ja zlam jestem crying
o bosze... Twistus... jaka ty okrutna jestes... jak moglas go tak nieuczciwie potraktowac crying rofl

Aidanna

Kiray

PostPosted: Sat Mar 18, 2006 12:59 pm

dobra ludziska spadam w kime...
wielkie yo
dobranoc
PostPosted: Sat Mar 18, 2006 12:59 pm

Kiray
Aidanna
Kiray
Twistus

Rynn
*polewa*

no w glowie to mu sie moze krecic
ja chyba tez pojde w kime zaraz...cos jakis zmeczony jestem

no poczestowalas.. wkoncu sama pozwolilas mi je zabrac...
aha... xD ''pozwolilam'' 3nodding faaajnie xD jak tam chcesz... xD idz juz lepiej spac... >>bosz co ja tak wyganiam wszystkich spac<< ninja

Aidanna

Aidanna

PostPosted: Sat Mar 18, 2006 1:01 pm

Omega Sun
Rynn the Vampire
Twistus

Heh, z całym szacunkiem - gdyby za takie 'obrażanie' były bany, to zostałabym zbanowana jak gildia jeszcze była tylko jednym topicem.

moim zdaniem Twistus dobrze zrobila, jakos nie mam zamiaru czytac postow o tym co on obrzydliwego robil na obozach, wciaz przypominac o liczeniu cytatow i znosic jego humorow. Znajac zycie zaraz i tak pewnie poleci na skarge do Tao opowiadajac jakimi jestesmy wstretnymi i niesprawiedliwymi modami. Przypomne, ze to wlasnie przez owego osobnika Kukus przestal byc modem blaugh
osz to wredota domokun

a on ma takiego seksownego chazowskiego wasika rofl *zwija sie ze smiechu* o matko Mario Bosko xd
PostPosted: Sat Mar 18, 2006 1:01 pm

Omega Sun
Rynn the Vampire
Twistus

aczkolwiek został potraktowany w njaszybszego abana tej gildii za to tylko ze jest osoba kontrowersyjną stare
wasz system mnie czasami hm... wrecz dogłębnie zadziwia. obiiektywni zamieniacie sie w subiektywnych.... -.-

Terrorystka Frania

Terrorystka Frania

PostPosted: Sat Mar 18, 2006 1:02 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Mar 18, 2006 1:03 pm

jestescie wrecz smieszni.... ;/

spadam na dobre ;/
narazie
do kiedys tam

Terrorystka Frania

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Mar 18, 2006 1:03 pm

Terrorystka Frania
Omega Sun
Rynn the Vampire
Twistus

aczkolwiek został potraktowany w njaszybszego abana tej gildii za to tylko ze jest osoba kontrowersyjną stare
wasz system mnie czasami hm... wrecz dogłębnie zadziwia. obiiektywni zamieniacie sie w subiektywnych.... -.-
powiem tak byly zignorowal je i za 3 razem juz leci jakos do innych 2 ostrzezenia dotarly a on je zignorowal w ciagu jakis 20 minut nie naleze do osob ktore beda przymykac oczy bo Chaz poczuje sie potraktowany gorzej bo ciagle robi z siebie ofiare stressed
PostPosted: Sat Mar 18, 2006 1:04 pm

[ Message temporarily off-line ]

Aidanna

Aidanna

PostPosted: Sat Mar 18, 2006 1:05 pm

Terrorystka Frania
jestescie wrecz smieszni.... ;/

spadam na dobre ;/
narazie
do kiedys tam
ktory raz juz sobie idziesz... 2? 3? xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23350 23351 23352 23353 23354 23355 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games