|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:53 pm
Kiray Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding jestem z Ciebie taki dumny... Aid chciala bys...jak by nie patrzec to mnie tym ciastkiem poczestowalas mrgreen a co zrobil...nie odzywal sie czy sapal do sluchawki? Rynn to moze po jeszcze jednym? *polewa* najpierw mi mowi ze mu sie w glow kreci a pozniej przestaje sie odzywac gonk a on poprostu zasnal mi xd 4laugh slodko... =^.^= a sie wystraszylam... xp oj tam poczestowala.... wcale nie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:55 pm
Rynn the Vampire Zawsze. *wypiła natychmiastowo*
I co z tym jeszcze jednym, Kiray?Ty mi tu nie szalej bo ja Cie do domu nie bede odprowadzal po pijaku... *polewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:55 pm
ooooo chaz czuje sie niesprawiedliwe potraktowany jaka ja zlam jestem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:57 pm
Aidanna Kiray Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding jestem z Ciebie taki dumny... Aid chciala bys...jak by nie patrzec to mnie tym ciastkiem poczestowalas mrgreen a co zrobil...nie odzywal sie czy sapal do sluchawki? Rynn to moze po jeszcze jednym? *polewa* najpierw mi mowi ze mu sie w glow kreci a pozniej przestaje sie odzywac gonk a on poprostu zasnal mi xd 4laugh slodko... =^.^= a sie wystraszylam... xp oj tam poczestowala.... wcale nie! no w glowie to mu sie moze krecic ja chyba tez pojde w kime zaraz...cos jakis zmeczony jestem no poczestowalas.. wkoncu sama pozwolilas mi je zabrac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding Heh, z całym szacunkiem - gdyby za takie 'obrażanie' były bany, to zostałabym zbanowana jak gildia jeszcze była tylko jednym topicem.
I nie bronię go, bo jest mi on perfekcyjnie obojętny, zaznaczam. moim zdaniem Twistus dobrze zrobila, jakos nie mam zamiaru czytac postow o tym co on obrzydliwego robil na obozach, wciaz przypominac o liczeniu cytatow i znosic jego humorow. Znajac zycie zaraz i tak pewnie poleci na skarge do Tao opowiadajac jakimi jestesmy wstretnymi i niesprawiedliwymi modami. Przypomne, ze to wlasnie przez owego osobnika Kukus przestal byc modem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus ooooo chaz czuje sie niesprawiedliwe potraktowany jaka ja zlam jestem crying o bosze... Twistus... jaka ty okrutna jestes... jak moglas go tak nieuczciwie potraktowac crying rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:59 pm
dobra ludziska spadam w kime... wielkie yo dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:59 pm
Kiray Aidanna Kiray Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding jestem z Ciebie taki dumny... Aid chciala bys...jak by nie patrzec to mnie tym ciastkiem poczestowalas mrgreen a co zrobil...nie odzywal sie czy sapal do sluchawki? Rynn to moze po jeszcze jednym? *polewa* najpierw mi mowi ze mu sie w glow kreci a pozniej przestaje sie odzywac gonk a on poprostu zasnal mi xd 4laugh slodko... =^.^= a sie wystraszylam... xp oj tam poczestowala.... wcale nie! no w glowie to mu sie moze krecic ja chyba tez pojde w kime zaraz...cos jakis zmeczony jestem no poczestowalas.. wkoncu sama pozwolilas mi je zabrac... aha... xD ''pozwolilam'' 3nodding faaajnie xD jak tam chcesz... xD idz juz lepiej spac... >>bosz co ja tak wyganiam wszystkich spac<< ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:01 pm
Omega Sun Rynn the Vampire Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding Heh, z całym szacunkiem - gdyby za takie 'obrażanie' były bany, to zostałabym zbanowana jak gildia jeszcze była tylko jednym topicem.
I nie bronię go, bo jest mi on perfekcyjnie obojętny, zaznaczam. moim zdaniem Twistus dobrze zrobila, jakos nie mam zamiaru czytac postow o tym co on obrzydliwego robil na obozach, wciaz przypominac o liczeniu cytatow i znosic jego humorow. Znajac zycie zaraz i tak pewnie poleci na skarge do Tao opowiadajac jakimi jestesmy wstretnymi i niesprawiedliwymi modami. Przypomne, ze to wlasnie przez owego osobnika Kukus przestal byc modem blaugh osz to wredota domokun a on ma takiego seksownego chazowskiego wasika rofl *zwija sie ze smiechu* o matko Mario Bosko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:01 pm
Omega Sun Rynn the Vampire Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding Heh, z całym szacunkiem - gdyby za takie 'obrażanie' były bany, to zostałabym zbanowana jak gildia jeszcze była tylko jednym topicem.
I nie bronię go, bo jest mi on perfekcyjnie obojętny, zaznaczam. moim zdaniem Twistus dobrze zrobila, jakos nie mam zamiaru czytac postow o tym co on obrzydliwego robil na obozach, wciaz przypominac o liczeniu cytatow i znosic jego humorow. Znajac zycie zaraz i tak pewnie poleci na skarge do Tao opowiadajac jakimi jestesmy wstretnymi i niesprawiedliwymi modami. Przypomne, ze to wlasnie przez owego osobnika Kukus przestal byc modem blaugh aczkolwiek został potraktowany w njaszybszego abana tej gildii za to tylko ze jest osoba kontrowersyjną stare wasz system mnie czasami hm... wrecz dogłębnie zadziwia. obiiektywni zamieniacie sie w subiektywnych.... -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:03 pm
jestescie wrecz smieszni.... ;/
spadam na dobre ;/ narazie do kiedys tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:03 pm
Terrorystka Frania Omega Sun Rynn the Vampire Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding Heh, z całym szacunkiem - gdyby za takie 'obrażanie' były bany, to zostałabym zbanowana jak gildia jeszcze była tylko jednym topicem.
I nie bronię go, bo jest mi on perfekcyjnie obojętny, zaznaczam. moim zdaniem Twistus dobrze zrobila, jakos nie mam zamiaru czytac postow o tym co on obrzydliwego robil na obozach, wciaz przypominac o liczeniu cytatow i znosic jego humorow. Znajac zycie zaraz i tak pewnie poleci na skarge do Tao opowiadajac jakimi jestesmy wstretnymi i niesprawiedliwymi modami. Przypomne, ze to wlasnie przez owego osobnika Kukus przestal byc modem blaugh aczkolwiek został potraktowany w njaszybszego abana tej gildii za to tylko ze jest osoba kontrowersyjną stare wasz system mnie czasami hm... wrecz dogłębnie zadziwia. obiiektywni zamieniacie sie w subiektywnych.... -.- powiem tak byly zignorowal je i za 3 razem juz leci jakos do innych 2 ostrzezenia dotarly a on je zignorowal w ciagu jakis 20 minut nie naleze do osob ktore beda przymykac oczy bo Chaz poczuje sie potraktowany gorzej bo ciagle robi z siebie ofiare stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:05 pm
Terrorystka Frania jestescie wrecz smieszni.... ;/
spadam na dobre ;/ narazie do kiedys tam ktory raz juz sobie idziesz... 2? 3? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|