|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:45 pm
Ech, chyba nie nazwałabym mojego faceta 'mięsem'... (;
*chlapnęła sobie zdrowo* No.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray czekaj *mysli* nie xp *szamie ciastko* o mialas racje pyszne jest zyje...skubaniec to dobrze sie trzyma NO WIESZ CO! oddawaj mi 50gr za to ciastko! ale juz scream gonk *rzuca w niego kostka mydla i idzie po kolejne ciastko* Nawet nie wiesz jak mnie on wystraszyl... crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bafomet ]tobie tez radze poszukac... bo widac czegos ci brak to masz cos ze wzrokiem, ja niczego nie musze szukac, bo mam wszystko czego mi trzeba do szczescia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:46 pm
Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding *tuli* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding dlugo to sobie tutaj niepobyl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:47 pm
Aidanna Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding dlugo to sobie tutaj niepobyl rofl żałujesz? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:48 pm
EvilYuki Aidanna Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding dlugo to sobie tutaj niepobyl rofl żałujesz? ninja nie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding jestem z Ciebie taki dumny... Aid chciala bys...jak by nie patrzec to mnie tym ciastkiem poczestowalas mrgreen a co zrobil...nie odzywal sie czy sapal do sluchawki? Rynn to moze po jeszcze jednym? *polewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem mulem chaza.... przyznaje sie do tego z bolem serca.. *kleka przed twistosem* a teraz.. zbanuj mnie ! gonk crying heart
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:49 pm
Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding Heh, z całym szacunkiem - gdyby za takie 'obrażanie' były bany, to zostałabym zbanowana jak gildia jeszcze była tylko jednym topicem.
I nie bronię go, bo jest mi on perfekcyjnie obojętny, zaznaczam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:50 pm
Przepraszam Yuki, na poprzedniej stronie zamiast quote wcisnelam edit i wbilam sie w Twojego posta xp
*jest dumna z Twistusi* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:51 pm
Rynn the Vampire Ech, chyba nie nazwałabym mojego faceta 'mięsem'... (;
*chlapnęła sobie zdrowo* No. ale to nie bylo w sensie obrazliwym smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:52 pm
Rynn the Vampire Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding Heh, z całym szacunkiem - gdyby za takie 'obrażanie' były bany, to zostałabym zbanowana jak gildia jeszcze była tylko jednym topicem.
I nie bronię go, bo jest mi on perfekcyjnie obojętny, zaznaczam. prawde powiedziawszy to masz racje...ale i tak jestem dumny z Twistus wkoncu to jej pierwszy ban
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:53 pm
Kiray Twistus Bafomet zostal zbanowany za ignorowanie ostrzezen oraz obrazanie czlonkow gildi 3nodding jestem z Ciebie taki dumny... Aid chciala bys...jak by nie patrzec to mnie tym ciastkiem poczestowalas mrgreen a co zrobil...nie odzywal sie czy sapal do sluchawki? Rynn to moze po jeszcze jednym? *polewa* Zawsze. *wypiła natychmiastowo*
I co z tym jeszcze jednym, Kiray?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|