|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:30 pm
Aidanna oj zrobilby, zrobil... ninja ODDAWAJ CIASTKO!!! gonk *leci za nim i wciska mu helm na glowe, gryzie go w reke i ucieka z odzyskanym ciastkem* pirate *lapie ja za noge i przewraca, zabiera ciastko* moj skarb *biegnie do lazienki i zamyka sie w kabinie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:31 pm
Bafomet EvilYuki Bafomet rozumiem ze nie mam tu czego szukac? żony tu raczej nie znajdziesz. xd zeby jeszcze tu byla jakas warta swieczki rolleyes albo taka zdesperowana blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:32 pm
EvilYuki Bafomet EvilYuki Bafomet rozumiem ze nie mam tu czego szukac? żony tu raczej nie znajdziesz. xd zeby jeszcze tu byla jakas warta swieczki rolleyes wszystkie warte swieczki raczej na Ciebie nei spojrza rolleyes pewnie tak, ale coz... tak mi przykro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:33 pm
Omega Sun Bafomet EvilYuki Bafomet rozumiem ze nie mam tu czego szukac? żony tu raczej nie znajdziesz. xd zeby jeszcze tu byla jakas warta swieczki rolleyes albo taka zdesperowana blaugh znalazla sie taka jedna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Bafomet EvilYuki Bafomet rozumiem ze nie mam tu czego szukac? żony tu raczej nie znajdziesz. xd zeby jeszcze tu byla jakas warta swieczki rolleyes albo taka zdesperowana blaugh ZLAAAAAAAAAAA OMI pirate 8leth siedzi w kacie i chichocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Aidanna oj zrobilby, zrobil... ninja ODDAWAJ CIASTKO!!! gonk *leci za nim i wciska mu helm na glowe, gryzie go w reke i ucieka z odzyskanym ciastkem* pirate *lapie ja za noge i przewraca, zabiera ciastko* moj skarb *biegnie do lazienki i zamyka sie w kabinie* *leci po srubokret i otwiera zamek* a ty sie w kabine prysznicowej zamknoles? mniejsza z tym *zawija reke w kocyk i rozwala kabine z piesci wyrywajac mu ciacho* Kiray!! Ozz zyje??!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:34 pm
Omega Sun Bafomet EvilYuki Bafomet rozumiem ze nie mam tu czego szukac? żony tu raczej nie znajdziesz. xd zeby jeszcze tu byla jakas warta swieczki rolleyes albo taka zdesperowana blaugh albo taka głupia. nie, tu nikogo nie znajdziesz D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:34 pm
Bafomet Omega Sun Bafomet EvilYuki Bafomet rozumiem ze nie mam tu czego szukac? żony tu raczej nie znajdziesz. xd zeby jeszcze tu byla jakas warta swieczki rolleyes albo taka zdesperowana blaugh znalazla sie taka jedna eek ze kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:35 pm
Twistus Omega Sun Bafomet EvilYuki Bafomet rozumiem ze nie mam tu czego szukac? żony tu raczej nie znajdziesz. xd zeby jeszcze tu byla jakas warta swieczki rolleyes albo taka zdesperowana blaugh ZLAAAAAAAAAAA OMI pirate 8leth siedzi w kacie i chichocze* nu strasznie zla, strach sie bac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:35 pm
Bafomet Omega Sun Bafomet EvilYuki Bafomet rozumiem ze nie mam tu czego szukac? żony tu raczej nie znajdziesz. xd zeby jeszcze tu byla jakas warta swieczki rolleyes albo taka zdesperowana blaugh znalazla sie taka jedna wierze w jej inteligencje, acz... za dobrze to ty sie obecnie nie prezentujesz D; wyrzygane mleko i te sprawy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:36 pm
EvilYuki Omega Sun Bafomet EvilYuki Bafomet rozumiem ze nie mam tu czego szukac? żony tu raczej nie znajdziesz. xd zeby jeszcze tu byla jakas warta swieczki rolleyes albo taka zdesperowana blaugh albo taka głupia. nie, tu nikogo nie znajdziesz D; wlasnie obrazilas pewna Pania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bafomet Omega Sun Bafomet zeby jeszcze tu byla jakas warta swieczki rolleyes albo taka zdesperowana blaugh znalazla sie taka jedna biedna dziewczyna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bafomet EvilYuki Omega Sun Bafomet EvilYuki Bafomet rozumiem ze nie mam tu czego szukac? żony tu raczej nie znajdziesz. xd zeby jeszcze tu byla jakas warta swieczki rolleyes albo taka zdesperowana blaugh albo taka głupia. nie, tu nikogo nie znajdziesz D; wlasnie obrazilas pewna Pania... 1. Nie wiedzialam, iz ową Panią posiadasz 2. Patrz post wyzej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|