|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:11 pm
Aidanna Bafomet Aidanna ja ostatnio jadlam tort z wlosami... xD nawet mnie nie zemdlilo xd a wypilas kiedys wyrzygane mleko? mrgreen czyli jakie? zwymiotowane? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:12 pm
Aidanna Kiray Omega Sun Aidanna *idzie do konta i wcina tak zeby nikt nie widzial* Ty chciwusie wink Przeciez nikt Ci nie zabierze smile skad wiesz *skrada sie do niej na paluszkach* *odwraca sie* MOWILAM! *wpycha sobie cale ciacho do buzi* nie ma! xd argh nieeee *zrozpaczony odchodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:14 pm
Kiray Aidanna *odwraca sie* MOWILAM! *wpycha sobie cale ciacho do buzi* nie ma! xd argh nieeee *zrozpaczony odchodzi* *podaje na talerzyku wielki kawal ciasta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:14 pm
Kiray Aidanna Kiray Omega Sun Aidanna *idzie do konta i wcina tak zeby nikt nie widzial* Ty chciwusie wink Przeciez nikt Ci nie zabierze smile skad wiesz *skrada sie do niej na paluszkach* *odwraca sie* MOWILAM! *wpycha sobie cale ciacho do buzi* nie ma! xd argh nieeee *zrozpaczony odchodzi* &macha mu przed nosem druggim opakowaniem po czym ucieka glupkowato sie smiejac* Baf: zle przeczytalam.... ja jakies wygrzane mleko... nie nie pilam wyrzyganego mleka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:15 pm
Aidanna Twistus Bafomet ostrzegam patrz na liczbe cyttow i prosze o nie przeklinanie twisted a ja go ostrzegalam! i mowilam zeby przeczytal regulamin... nieeee... nit nigdy rodzyna nie slucha... PFF! talk2hand ja bym go juz wywalila sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:16 pm
Bafomet Aidanna Bafomet Aidanna ja ostatnio jadlam tort z wlosami... xD nawet mnie nie zemdlilo xd a wypilas kiedys wyrzygane mleko? mrgreen czyli jakie? zwymiotowane? rolleyes Ah ! Oh ! Liiiiiiinkin ! WROOOCILES !!! heart crying
rofl rofl rofl *pojawia sie i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:16 pm
moze skoncz juz ten temat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:17 pm
*yawn*
Ale dzisiaj narwani jesteście..ludzie, spokojnie...życie jest piękne..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:17 pm
Lethiel Ah ! Oh ! Liiiiiiinkin ! WROOOCILES !!! heart crying
rofl rofl rofl *pojawia sie i znika* zla zla Lethi, zepsula mi zabawe crying Tak chcialam zdemaskowac go pierwsza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:18 pm
Aidanna Kiray argh nieeee *zrozpaczony odchodzi* &macha mu przed nosem druggim opakowaniem po czym ucieka glupkowato sie smiejac* Baf: zle przeczytalam.... ja jakies wygrzane mleko... nie nie pilam wyrzyganego mleka xp *wyciaga kalacha* postrzele i mi nie uciekniesz Omi dziekuje ale ja lubie jak pozywienie mi ucieka i musze je zdobyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:19 pm
Lethiel Bafomet Aidanna Bafomet Aidanna ja ostatnio jadlam tort z wlosami... xD nawet mnie nie zemdlilo xd a wypilas kiedys wyrzygane mleko? mrgreen czyli jakie? zwymiotowane? rolleyes Ah ! Oh ! Liiiiiiinkin ! WROOOCILES !!! heart crying
rofl rofl rofl *pojawia sie i znika* ? rolleyes neutral no lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:20 pm
Rynn the Vampire *yawn*
Ale dzisiaj narwani jesteście..ludzie, spokojnie...życie jest piękne.. wlasnie polac kolezance bo dobrze mowi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:20 pm
Omega Sun Lethiel Ah ! Oh ! Liiiiiiinkin ! WROOOCILES !!! heart crying
rofl rofl rofl *pojawia sie i znika* zla zla Lethi, zepsula mi zabawe crying Tak chcialam zdemaskowac go pierwsza wink neutral paranoja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|