|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:03 pm
*kłania się lekko* witam wszystkich..
*pacnęła na pufkę zmęczona i syta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Omega Sun Aidanna *idzie do konta i wcina tak zeby nikt nie widzial* Ty chciwusie wink Przeciez nikt Ci nie zabierze smile skad wiesz *skrada sie do niej na paluszkach* tak mi sie wydawalo wink czyzby nieslusznie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Bafomet Aidanna Kiray ninja ZZZZLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOO ninja tez Cie lubie... *piiisk* mama mi kupila moje ulubione ciasteczko 7days... @.@ bosze jakie to dobre... *idzie do konta i wcina tak zeby nikt nie widzial* a wiesz ze 7days jest przetwazany wtornie blaugh to fajnie 4laugh smacznego zycze twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Omega Sun Aidanna *idzie do konta i wcina tak zeby nikt nie widzial* Ty chciwusie wink Przeciez nikt Ci nie zabierze smile skad wiesz *skrada sie do niej na paluszkach* *odwraca sie* MOWILAM! *wpycha sobie cale ciacho do buzi* nie ma! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:07 pm
Bafomet ostrzegam patrz na liczbe cyttow i prosze o nie przeklinanie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:07 pm
Bafomet Aidanna Bafomet Aidanna Kiray ninja ZZZZLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOO ninja tez Cie lubie... *piiisk* mama mi kupila moje ulubione ciasteczko 7days... @.@ bosze jakie to dobre... *idzie do konta i wcina tak zeby nikt nie widzial* a wiesz ze 7days jest przetwazany wtornie blaugh to fajnie 4laugh smacznego zycze twisted ja ostatnio jadlam tort z wlosami... xD nawet mnie nie zemdlilo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:09 pm
Twistus Bafomet ostrzegam patrz na liczbe cyttow i prosze o nie przeklinanie twisted a ja go ostrzegalam! i mowilam zeby przeczytal regulamin... nieeee... nit nigdy rodzyna nie slucha... PFF! talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:09 pm
Aidanna ja ostatnio jadlam tort z wlosami... xD nawet mnie nie zemdlilo xd a wypilas kiedys wyrzygane mleko? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:10 pm
Bafomet Aidanna ja ostatnio jadlam tort z wlosami... xD nawet mnie nie zemdlilo xd a wypilas kiedys wyrzygane mleko? mrgreen czyli jakie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|