|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:21 am
na twarz przed nasza Omi gonk xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:21 am
masz 12 postow a juz masz drogie ciuszki i trafiles od razu do gildii... jak to mozliwe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:22 am
Aidanna na twarz przed nasz Omi gonk xd rofl to, to jest facet? eek aha, mialo poznac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:23 am
Bafomet to, to jest facet? eek aha, mialo poznac sweatdrop no a mi sie zapomnialo no... nasza Omi... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:24 am
Omega Sun masz 12 postow a juz masz drogie ciuszki i trafiles od razu do gildii... jak to mozliwe? drogie? a drogie to? szukalem pod 'poland' i tylko to mi wyskoczylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:25 am
Bafomet Omega Sun masz 12 postow a juz masz drogie ciuszki i trafiles od razu do gildii... jak to mozliwe? drogie? a drogie to? szukalem pod 'poland' i tylko to mi wyskoczylo ale skad miales kase na ubranka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:26 am
a Omi czy wiesz cos o jakims bledzie na markecie? bo mnie dzis orznelo na 30k gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:27 am
Aidanna Bafomet Omega Sun masz 12 postow a juz masz drogie ciuszki i trafiles od razu do gildii... jak to mozliwe? drogie? a drogie to? szukalem pod 'poland' i tylko to mi wyskoczylo ale skad miales kase na ubranka ninja w games gralem, ale tylko lowilem, raz zagralem w te karty, ale ten cholerny gej mnie ogral ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:28 am
Bafomet Aidanna Bafomet Omega Sun masz 12 postow a juz masz drogie ciuszki i trafiles od razu do gildii... jak to mozliwe? drogie? a drogie to? szukalem pod 'poland' i tylko to mi wyskoczylo ale skad miales kase na ubranka ninja w games gralem, ale tylko lowilem, raz zagralem w te karty, ale ten cholerny gej mnie ogral ;/ a on jest najlatwiejszy... zagraj sobie z robotem... on to prawie zawsze ma 20 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:30 am
Aidanna Bafomet Aidanna Bafomet Omega Sun masz 12 postow a juz masz drogie ciuszki i trafiles od razu do gildii... jak to mozliwe? drogie? a drogie to? szukalem pod 'poland' i tylko to mi wyskoczylo ale skad miales kase na ubranka ninja w games gralem, ale tylko lowilem, raz zagralem w te karty, ale ten cholerny gej mnie ogral ;/ a on jest najlatwiejszy... zagraj sobie z robotem... on to prawie zawsze ma 20 xp ja tam w 21 tylko na komorce wygrywam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:31 am
Bafomet ja tam w 21 tylko na komorce wygrywam xp w komorce tez mialam... i tak sie nauczylam w to grac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:31 am
Bafomet w games gralem, ale tylko lowilem, raz zagralem w te karty, ale ten cholerny gej mnie ogral ;/ nie wierze Ci... jestes uzytkownikiem gai od dzisiaj blaugh Zeby dorobic sie w kasynie musialbys miec licencje do marketu by sprzedac bilety a ona kosztuje 1000g blaugh @Aid, nic nie slyszalam o zadnym bledzie, ale za to jakas inflacja panuje i ceny bardzo skoczyly 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:34 am
Omega Sun Bafomet w games gralem, ale tylko lowilem, raz zagralem w te karty, ale ten cholerny gej mnie ogral ;/ nie wierze Ci... jestes uzytkownikiem gai od dzisiaj blaugh Zeby dorobic sie w kasynie musialbys miec licencje do marketu by sprzedac bilety a ona kosztuje 1000g blaugh @Aid, nic nie slyszalam o zadnym bledzie, ale za to jakas inflacja panuje i ceny bardzo skoczyly 3nodding kto inny ma mi wierzyc :] a na gai mialem chyba ze 2 konta tylko powiedzmy ze je troche zchrzanilem rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:35 am
Omega Sun Bafomet w games gralem, ale tylko lowilem, raz zagralem w te karty, ale ten cholerny gej mnie ogral ;/ nie wierze Ci... jestes uzytkownikiem gai od dzisiaj blaugh Zeby dorobic sie w kasynie musialbys miec licencje do marketu by sprzedac bilety a ona kosztuje 1000g blaugh @Aid, nic nie slyszalam o zadnym bledzie, ale za to jakas inflacja panuje i ceny bardzo skoczyly 3nodding nie no wczesniej strone mam napisane o co chodzi... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|