|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:01 am
Bafomet Aidanna Bafomet Aidanna Bafomet witam? pan ciemnosc jestem, i no tego, czesc xd *skacze na niego* xd 4laugh ninja teraz bedziesz miec ze mna do czynienia rofl kurwa, mam sie bac? sweatdrop no ja tam nie wiem xd nie no super, nic nie mam, a gildia jeszcze mi skubnela 200goldow rolleyes a mnie dzis blad na mrekecie kosztowal 30k i nie marudze (juz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:03 am
Aidanna Bafomet Aidanna Bafomet Aidanna Bafomet witam? pan ciemnosc jestem, i no tego, czesc xd *skacze na niego* xd 4laugh ninja teraz bedziesz miec ze mna do czynienia rofl kurwa, mam sie bac? sweatdrop no ja tam nie wiem xd nie no super, nic nie mam, a gildia jeszcze mi skubnela 200goldow rolleyes a mnie dzis blad na mrekecie kosztowal 30k i nie marudze (juz) blad? eee nie jestem opcykany sweatdrop k to kumam od kilo czyli 1000, ale jestem madry cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:04 am
a ten ozzwald kolo ciebie to jakis chyba starszy od ciebie.. taki chudy i ta skora sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:05 am
Bafomet a mnie dzis blad na mrekecie kosztowal 30k i nie marudze (juz) blad? eee nie jestem opcykany sweatdrop k to kumam od kilo czyli 1000, ale jestem madry cool przeczytaj regulamin tej gildi ninja no na 30tysiecy.... jakis blas byl i zamiast na only buy na 14dni... wrzucilo mi na 5 minut i aukcje sweatdrop i tak kapciochy sprzedalam zamiast za 110k miniumum (bo w sklepie mialam za 189k) sprzedalam za 82k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:07 am
Bafomet a ten ozzwald kolo ciebie to jakis chyba starszy od ciebie.. taki chudy i ta skora sweatdrop nie no ona ma 15lat xd zartuje... starszy jest i nic wiecej nie powiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:08 am
Aidanna no na 30tysiecy.... jakis blas byl i zamiast na only buy na 14dni... wrzucilo mi na 5 minut i aukcje sweatdrop i tak kapciochy sprzedalam zamiast za 110k miniumum (bo w sklepie mialam za 189k) sprzedalam za 82k sweatdrop aha xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:09 am
Aidanna Bafomet a ten ozzwald kolo ciebie to jakis chyba starszy od ciebie.. taki chudy i ta skora sweatdrop nie no ona ma 15lat xd zartuje... starszy jest i nic wiecej nie powiem ninja ale nie jest po 70tce? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:10 am
Bafomet Aidanna Bafomet a ten ozzwald kolo ciebie to jakis chyba starszy od ciebie.. taki chudy i ta skora sweatdrop nie no ona ma 15lat xd zartuje... starszy jest i nic wiecej nie powiem ninja ale nie jest po 70tce? xd tia... ma 170 lat wiesz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:12 am
Aidanna Bafomet Aidanna Bafomet a ten ozzwald kolo ciebie to jakis chyba starszy od ciebie.. taki chudy i ta skora sweatdrop nie no ona ma 15lat xd zartuje... starszy jest i nic wiecej nie powiem ninja ale nie jest po 70tce? xd tia... ma 170 lat wiesz stare a ile ma na koncie? :> wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:13 am
Bafomet Aidanna Bafomet Aidanna Bafomet a ten ozzwald kolo ciebie to jakis chyba starszy od ciebie.. taki chudy i ta skora sweatdrop nie no ona ma 15lat xd zartuje... starszy jest i nic wiecej nie powiem ninja ale nie jest po 70tce? xd tia... ma 170 lat wiesz stare a ile ma na koncie? :> wink grube miliony i tylko czekam na jego smierc zeby je dostac domokun ale cicho badz bo to tajemnica!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:15 am
Aidanna grube miliony i tylko czekam na jego smierc zeby je dostac domokun ale cicho badz bo to tajemnica! kutwa... gruba sprawa, trzeba cie teraz zaszantazowac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:16 am
Bafomet Aidanna grube miliony i tylko czekam na jego smierc zeby je dostac domokun ale cicho badz bo to tajemnica! kutwa... gruba sprawa, trzeba cie teraz zaszantazowac twisted NIE nie rob tego ! OMI co je teraz biedna poczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|