|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 7:58 am
Anuko a tam ... malo mroczny ... tesz cos ... a z czym czarownice na miotlach lataly jak nie z czarnymi kotami ...? czo? moze z takimi malymi pieskami co wytrzeszcz mają talk2hand > twisted blaugh Chichuaua? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 7:59 am
EvilYuki Anuko a tam ... malo mroczny ... tesz cos ... a z czym czarownice na miotlach lataly jak nie z czarnymi kotami ...? czo? moze z takimi malymi pieskami co wytrzeszcz mają talk2hand > twisted blaugh Chichuaua? xd a niewiem ... moze ... blaugh ... ale ... ale .. ^^ ... to jak z kotem ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:05 am
Anuko EvilYuki Anuko a tam ... malo mroczny ... tesz cos ... a z czym czarownice na miotlach lataly jak nie z czarnymi kotami ...? czo? moze z takimi malymi pieskami co wytrzeszcz mają talk2hand > twisted blaugh Chichuaua? xd a niewiem ... moze ... blaugh ... ale ... ale .. ^^ ... to jak z kotem ;p eee, zmieniłam koncepcję... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:09 am
EvilYuki Anuko EvilYuki Anuko a tam ... malo mroczny ... tesz cos ... a z czym czarownice na miotlach lataly jak nie z czarnymi kotami ...? czo? moze z takimi malymi pieskami co wytrzeszcz mają talk2hand > twisted blaugh Chichuaua? xd a niewiem ... moze ... blaugh ... ale ... ale .. ^^ ... to jak z kotem ;p eee, zmieniłam koncepcję... xd he he twisted ok ... mykam narazie, bede tu jeszcze zagladac ... ale cos musze porobic a nie obijac sie ... stare narazie ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:29 am
no to powiem ze sie postarali z dwojka krola lwa bo tez sie poplakalam chociaz nic nie dorowna jedynce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:39 am
ej, znawcy,,, co o tym sądzicie?
Hey...What about Spirited Set(30k)+Bao(30k)+45k for your Nitemare Bustier?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:41 am
EvilYuki ej, znawcy,,, co o tym sądzicie? Hey...What about Spirited Set(30k)+Bao(30k)+45k for your Nitemare Bustier? jezeli chcesz... to czemu nie... spirited set moze jeszcze podrozec... i nie sprzedawaj za zadne skarby nic w markecie bo nedziesz miaal jak ja sweatdrop i tez sprzedaje moj NT bustier xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:44 am
Atreyu - Her portrait in black [4:.oo] heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:45 am
Aidanna Atreyu - Her portrait in black [4 surprised o] heart _ heart a mnie głowa boli ,to nic nie słucham... chyab ide po makaron...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:46 am
EvilYuki Aidanna Atreyu - Her portrait in black [4 surprised o] heart _ heart a mnie głowa boli ,to nic nie słucham... chyab ide po makaron... nosem Ci wyjdzie ten makaron xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:47 am
Aidanna EvilYuki Aidanna Atreyu - Her portrait in black [4 surprised o] heart _ heart a mnie głowa boli ,to nic nie słucham... chyab ide po makaron... nosem Ci wyjdzie ten makaron xp ale ja lubie makaron... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:53 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna Atreyu - Her portrait in black [4 surprised o] heart _ heart a mnie głowa boli ,to nic nie słucham... chyab ide po makaron... nosem Ci wyjdzie ten makaron xp ale ja lubie makaron... crying a ja lubie nutelle a jej nie mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 8:55 am
Aidanna a ja lubie nutelle a jej nie mam xp mam makarnik z sosem grzybowym, yami-yami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|