|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:36 am
EvilYuki Aidanna o ja pier**** eek market sie zepsul i mi sie kapciochy sprzeadly za 80k gonk crying crying crying crying o stara... rofl masz peszka... cry bo market mi cos sie zepsul... ja wstawilam na samo buy i na 14 dni... a to zobaczylam ze na 5minut sie ustawilo i aukcje jeszcze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:38 am
Aidanna EvilYuki Aidanna o ja pier**** eek market sie zepsul i mi sie kapciochy sprzeadly za 80k gonk crying crying crying crying o stara... rofl masz peszka... cry bo market mi cos sie zepsul... ja wstawilam na samo buy i na 14 dni... a to zobaczylam ze na 5minut sie ustawilo i aukcje jeszcze crying jak ja zerkałam, to było tylko buy... nie martw sie ,bedzie lepiej... chiba... ninja o w dupe, musze sealed kupic, a mnie nie stac... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:43 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna o ja pier**** eek market sie zepsul i mi sie kapciochy sprzeadly za 80k gonk crying crying crying crying o stara... rofl masz peszka... cry bo market mi cos sie zepsul... ja wstawilam na samo buy i na 14 dni... a to zobaczylam ze na 5minut sie ustawilo i aukcje jeszcze crying jak ja zerkałam, to było tylko buy... nie martw sie ,bedzie lepiej... chiba... ninja o w dupe, musze sealed kupic, a mnie nie stac... stressed no wdzisz.... a byla aukacja... i sprzedalam je za 82222g.... ciekawe jak o sie stalo crying gonk cry wyslalam do tego goscia co kupil Pm'a czy moze mi je oddac... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:49 am
*umiera* MOOOJE KAPCIOCHY!!! gonk *wali glowa o sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:50 am
Aidanna o ja pier**** eek market sie zepsul i mi sie kapciochy sprzeadly za 80k gonk crying crying crying crying A to peszek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:52 am
BeeWolf_san Aidanna o ja pier**** eek market sie zepsul i mi sie kapciochy sprzeadly za 80k gonk crying crying crying crying A to peszek gonk =.=' *czarna rozpacz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:54 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna o ja pier**** eek market sie zepsul i mi sie kapciochy sprzeadly za 80k gonk crying crying crying crying A to peszek gonk =.=' *czarna rozpacz* tylko 30k do tyłu nie załamuj sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:56 am
Aidanna *umiera* MOOOJE KAPCIOCHY!!! gonk *wali glowa o sciane* dobra tam, to tylko kapciochy... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:57 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna o ja pier**** eek market sie zepsul i mi sie kapciochy sprzeadly za 80k gonk crying crying crying crying A to peszek gonk =.=' *czarna rozpacz* tylko 30k do tyłu nie załamuj sie. dobra wiem xd pomarudzic nie moge xp to tylko pixele xd no to mam... 90k... co by tu kupic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:59 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna o ja pier**** eek market sie zepsul i mi sie kapciochy sprzeadly za 80k gonk crying crying crying crying A to peszek gonk =.=' *czarna rozpacz* tylko 30k do tyłu nie załamuj sie. dobra wiem xd pomarudzic nie moge xp to tylko pixele xd no to mam... 90k... co by tu kupic ninja Oddaj mnie biggrin :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 7:01 am
tak dobrze to nie ma xd rofl Yuki... ile ja Ci kasy wisze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 7:04 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna o ja pier**** eek market sie zepsul i mi sie kapciochy sprzeadly za 80k gonk crying crying crying crying A to peszek gonk =.=' *czarna rozpacz* tylko 30k do tyłu nie załamuj sie. dobra wiem xd pomarudzic nie moge xp to tylko pixele xd no to mam... 90k... co by tu kupic ninja chetnie sie sprzedam za 90 k wisisz mi bodaj 5 k... ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 7:04 am
EvilYuki Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna o ja pier**** eek market sie zepsul i mi sie kapciochy sprzeadly za 80k gonk crying crying crying crying A to peszek gonk =.=' *czarna rozpacz* tylko 30k do tyłu nie załamuj sie. dobra wiem xd pomarudzic nie moge xp to tylko pixele xd no to mam... 90k... co by tu kupic ninja chetnie sie sprzedam za 90 k wisisz mi bodaj 5 k... ninja mrgreen a za 25zł ?? pewnie nie trudno znikam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|