|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:27 am
renge_karen Aidanna renge_karen Aidanna renge_karen OOO....!!! cos widze ze ludzie sie po malu zbieraja ale sieniutko jest............... ^x^ o czec *skacze na nia i przytula* co tam u Ciebie? 3nodding Siemanko!! *tuli sie* a u mnie spoko.... troche zimno ale da sie wytrzymac.... bede dzisiaj murzynka robic chcesz kawałek???ostatnio jadlam xd babcia zrobila... *wcina paczka z budyniem* pycha 4laugh U mnie babcia tez dobrego murzynka robi.... ale jak matka zrobi to jej taki kapec wychodzi ze tego sie jesc nie da..... Nie chwalac sie ja robie lepszego murzynka niz ona =]
*porzera tone czekolady*ja to jadlam smiesznie to ciasto... najpierw zjadalam spod... a pozniej na samym koncy gore z polewa czekoladowa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:29 am
Buuuuuuuuuu.........!!!!!!!!
JA juz musze isc......... ja nie chce.... no ale murzynek sie sam nie zrobi chyba ze go matka zrobi -_- NIE!!!!!!!
Ide papa *tuli wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:30 am
renge_karen Buuuuuuuuuu.........!!!!!!!!
JA juz musze isc......... ja nie chce.... no ale murzynek sie sam nie zrobi chyba ze go matka zrobi -_- NIE!!!!!!!
Ide papa *tuli wszystkich* *macha jej na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:36 am
renge_karen Buuuuuuuuuu.........!!!!!!!!
Ide papa *tuli wszystkich* papa =] czekamy na sprawozdanie z przebiegu pieczenia ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 5:20 am
Aidanna ja to jadlam smiesznie to ciasto... najpierw zjadalam spod... a pozniej na samym koncy gore z polewa czekoladowa xd Ja tez tak jadam, don't worry wink Witam wszystkich mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 5:21 am
EvilYuki Aidanna ja to jadlam smiesznie to ciasto... najpierw zjadalam spod... a pozniej na samym koncy gore z polewa czekoladowa xd Ja tez tak jadam, don't worry wink Witam wszystkich mrgreen *wiaze trampki, ustawia sie do biegu, biegnie, odbija sie, SKOK NA YUKI!!!! turlaja sie przez pol pokoju* CZESC 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 5:29 am
Yuki sie nieodzywa... ninja gonk O NIE!!! zabilam ja gonk *szuka ciala Yuki* trzeba zakopac w ogrodku puki nikogo ni ma ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 5:32 am
Aidanna Yuki sie nieodzywa... ninja gonk O NIE!!! zabilam ja gonk *szuka ciala Yuki* trzeba zakopac w ogrodku puki nikogo ni ma ninja ŻYJĘ, ty gupku, TYYY!!! xd jadłam makaron, to wszystko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 5:34 am
EvilYuki Aidanna Yuki sie nieodzywa... ninja gonk O NIE!!! zabilam ja gonk *szuka ciala Yuki* trzeba zakopac w ogrodku puki nikogo ni ma ninja ŻYJĘ, ty gupku, TYYY!!! xd jadłam makaron, to wszystko ^^ ONA ZYJE!!! blaugh *skacze jak glupia z lopata w reku i niechcacy nia uderza Yuki* Ojć eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 5:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 5:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 5:45 am
Aidanna xD makaron z nosa Ci wystaje xd sprzedaje fuzzy pengiun slippers... ninja ciekawe czy ktos da ciekawa oferte za nie ninja chcesz 3k? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 5:46 am
EvilYuki Aidanna xD makaron z nosa Ci wystaje xd sprzedaje fuzzy pengiun slippers... ninja ciekawe czy ktos da ciekawa oferte za nie ninja chcesz 3k? rofl jak dorzucisz joker hat i cos jeszcze to tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 5:51 am