|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:51 am
Witajka!!!!!! byc ktos???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:57 am
renge_karen Witajka!!!!!! byc ktos??????? witam ^^ ja byc ... acz tak z doskoku ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:01 am
OOO....!!! cos widze ze ludzie sie po malu zbieraja ale sieniutko jest............... ^x^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:06 am
renge_karen OOO....!!! cos widze ze ludzie sie po malu zbieraja ale sieniutko jest............... ^x^ o czec *skacze na nia i przytula* co tam u Ciebie? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:14 am
Aidanna renge_karen OOO....!!! cos widze ze ludzie sie po malu zbieraja ale sieniutko jest............... ^x^ o czec *skacze na nia i przytula* co tam u Ciebie? 3nodding Siemanko!! *tuli sie* a u mnie spoko.... troche zimno ale da sie wytrzymac.... bede dzisiaj murzynka robic chcesz kawałek???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:16 am
renge_karen Aidanna renge_karen OOO....!!! cos widze ze ludzie sie po malu zbieraja ale sieniutko jest............... ^x^ o czec *skacze na nia i przytula* co tam u Ciebie? 3nodding Siemanko!! *tuli sie* a u mnie spoko.... troche zimno ale da sie wytrzymac.... bede dzisiaj murzynka robic chcesz kawałek???ja chce whee witam =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:18 am
renge_karen Aidanna renge_karen OOO....!!! cos widze ze ludzie sie po malu zbieraja ale sieniutko jest............... ^x^ o czec *skacze na nia i przytula* co tam u Ciebie? 3nodding Siemanko!! *tuli sie* a u mnie spoko.... troche zimno ale da sie wytrzymac.... bede dzisiaj murzynka robic chcesz kawałek???ostatnio jadlam xd babcia zrobila... *wcina paczka z budyniem* pycha 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:20 am
Trenody renge_karen Aidanna renge_karen OOO....!!! cos widze ze ludzie sie po malu zbieraja ale sieniutko jest............... ^x^ o czec *skacze na nia i przytula* co tam u Ciebie? 3nodding Siemanko!! *tuli sie* a u mnie spoko.... troche zimno ale da sie wytrzymac.... bede dzisiaj murzynka robic chcesz kawałek???ja chce whee witam =] Dobra *podaje kawałek* i jak???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:24 am
Aidanna renge_karen Aidanna renge_karen OOO....!!! cos widze ze ludzie sie po malu zbieraja ale sieniutko jest............... ^x^ o czec *skacze na nia i przytula* co tam u Ciebie? 3nodding Siemanko!! *tuli sie* a u mnie spoko.... troche zimno ale da sie wytrzymac.... bede dzisiaj murzynka robic chcesz kawałek???ostatnio jadlam xd babcia zrobila... *wcina paczka z budyniem* pycha 4laugh U mnie babcia tez dobrego murzynka robi.... ale jak matka zrobi to jej taki kapec wychodzi ze tego sie jesc nie da..... Nie chwalac sie ja robie lepszego murzynka niz ona =]
*porzera tone czekolady*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:26 am
renge_karen Dobra *podaje kawałek* i jak??? *bierze* *proboje* *zamysla sie* *oblizuje lyzke* bardzo dobry biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|