|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 3:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 4:29 pm
jeszcze wieksza ciiiszaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 11:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 1:36 am
...Jakie śpiochy? ...Ja już zdążyłem dzisiaj film obejrzeć. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 1:38 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Jakie śpiochy? ...Ja już zdążyłem dzisiaj film obejrzeć. xd a ja mialem zajecia na uczelni od 7:30 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 1:38 am
Autark RUFUS.ABBYSINIAN ...Jakie śpiochy? ...Ja już zdążyłem dzisiaj film obejrzeć. xd a ja mialem zajecia na uczelni od 7:30 xp ...A ja nie. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 1:41 am
...Dobra, ja lecę. ...Miłego dnia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 1:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 3:10 am
Rin,? Yuki,? Leylla... ?
som jakies moje dziewczynki? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 3:18 am
Aidanna Rin,? Yuki,? Leylla... ? som jakies moje dziewczynki? xd no dobra ni ma nikogo bo tylko ja potrafie przestawic budzik na 20 zamiast na 7 i nie pojsc do szkoly xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 3:36 am
Aidanna Rin,? Yuki,? Leylla... ? som jakies moje dziewczynki? xd dziewczynek nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 3:38 am
Ozzwald Aidanna Rin,? Yuki,? Leylla... ? som jakies moje dziewczynki? xd dziewczynek nie ma i mojej babci ni ma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 3:43 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Rin,? Yuki,? Leylla... ? som jakies moje dziewczynki? xd dziewczynek nie ma i mojej babci ni ma crying ja juz sie pogubilem kto z twojej rodziny.. a niebawem naszej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 3:45 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Rin,? Yuki,? Leylla... ? som jakies moje dziewczynki? xd dziewczynek nie ma i mojej babci ni ma crying ja juz sie pogubilem kto z twojej rodziny.. a niebawem naszej wink Yuki babcia jest, a Lena mamusia xd kiedys jeszcze bylo ze Point ojcem ale nawial xd tia... trzeba juz slub zaczac przygotowywac ninja xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 3:48 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Rin,? Yuki,? Leylla... ? som jakies moje dziewczynki? xd dziewczynek nie ma i mojej babci ni ma crying ja juz sie pogubilem kto z twojej rodziny.. a niebawem naszej wink Yuki babcia jest, a Lena mamusia xd kiedys jeszcze bylo ze Point ojcem ale nawial xd tia... trzeba juz slub zaczac przygotowywac ninja xp xd liste gosci... garnitur musze sobie sprwaic, wesele przygotowac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|