|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:43 pm
Martines.PL Rin_Youkai Wiem. Nie znalam go osobiscie, ale wiem kto to byl. Szkoda chlopaka i to naprawde szkoda..., a ty czemu sie nim tak zainteresowales ?? ninja W sumie tez nie znalem go osobiscie, ale widzialem na zywo jak jezdzi. Nie wiem dokonca czemu tak sie nim zainteresowalem. Bylo moim idolem. Pamietam kiedys byl taki mecze ze w sumie cala druzyna jakos zdobyla 20 pare punkto i w tym Rafal zrobil cos kolo 10. A czemu sam nie zaczniesz sie scigac ^__^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa ninja i tak cie znajdzie ninja nie prawda ninja * zciemna swiatla * prawda *odpala zapalniczke* ninja nie ninja * wlacza niewidzialne wiatraki* tak *wlancza latarke* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakieś chentne samiczki na noc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:44 pm
nie * teleportuje sie do piekla XD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:46 pm
Rin_Youkai nie * teleportuje sie do piekla XD * *zarzuca lasso i sciaga ja spowrotem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:47 pm
Rin_Youkai Martines.PL Rin_Youkai Wiem. Nie znalam go osobiscie, ale wiem kto to byl. Szkoda chlopaka i to naprawde szkoda..., a ty czemu sie nim tak zainteresowales ?? ninja W sumie tez nie znalem go osobiscie, ale widzialem na zywo jak jezdzi. Nie wiem dokonca czemu tak sie nim zainteresowalem. Bylo moim idolem. Pamietam kiedys byl taki mecze ze w sumie cala druzyna jakos zdobyla 20 pare punkto i w tym Rafal zrobil cos kolo 10. A czemu sam nie zaczniesz sie scigac ^__^. Juz ma wiek seniora, a w zyciu nie siedzialem na zuzlowce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:47 pm
Karnaaa Rin_Youkai nie * teleportuje sie do piekla XD * *zarzuca lasso i sciaga ja spowrotem* ej tak nie mozna xp XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:49 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai nie * teleportuje sie do piekla XD * *zarzuca lasso i sciaga ja spowrotem* ej tak nie mozna xp XDD ty sie możesz teleportowac to ja moge wywijac sznurkiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|