|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:14 pm
crying crying crying crying crying ja chyba dzis nie dam rady gadac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:18 pm
Rin_Youkai crying crying crying crying crying ja chyba dzis nie dam rady gadac... ojoj a co sie stalo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:20 pm
Karnaaa Rin_Youkai crying crying crying crying crying ja chyba dzis nie dam rady gadac... ojoj a co sie stalo ? koniec to koniec crying crying crying . 8 pieknych lat wlasnie sie konczy crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:21 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai crying crying crying crying crying ja chyba dzis nie dam rady gadac... ojoj a co sie stalo ? koniec to koniec crying crying crying . 8 pieknych lat wlasnie sie konczy crying crying O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:22 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai crying crying crying crying crying ja chyba dzis nie dam rady gadac... ojoj a co sie stalo ? koniec to koniec crying crying crying . 8 pieknych lat wlasnie sie konczy crying crying question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:24 pm
Twistus Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai crying crying crying crying crying ja chyba dzis nie dam rady gadac... ojoj a co sie stalo ? koniec to koniec crying crying crying . 8 pieknych lat wlasnie sie konczy crying crying O.o nie przejmujcie sie mna sweatdrop poprostu ten sport byl dla mnie calym zyciem crying crying . Lokaa konczymy temat, bo ja nie chce juz tego rozpamietywac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:25 pm
To chyba normalna kolej rzeczy cos sie konczy cos zaczyna. Toczy koła czas Zmienia wszystko tu Nigdy nie wiesz czy osiągniesz cel Jest nadzieja w nas Jest magiczna moc Choć ocean życia burzy się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:28 pm
Martines.PL To chyba normalna kolej rzeczy cos sie konczy cos zaczyna. Toczy koła czas Zmienia wszystko tu Nigdy nie wiesz czy osiągniesz cel Jest nadzieja w nas Jest magiczna moc Choć ocean życia burzy się wiem... musze zajac sie czyms innym, ale obrazek Rafala... wcale nie ulatwia mi zapomnienia o tym wszystkim .__. Nie no serio teraz konczymy temat, bo ja wiem ,ze zaraz padna pytania na ktore nie che odpowiadac xp . * chowa sie za szafa i udaje, ze jej nie ma ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:33 pm
Wiem. Nie znalam go osobiscie, ale wiem kto to byl. Szkoda chlopaka i to naprawde szkoda..., a ty czemu sie nim tak zainteresowales ?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:34 pm
Rin_Youkai Martines.PL To chyba normalna kolej rzeczy cos sie konczy cos zaczyna. Toczy koła czas Zmienia wszystko tu Nigdy nie wiesz czy osiągniesz cel Jest nadzieja w nas Jest magiczna moc Choć ocean życia burzy się wiem... musze zajac sie czyms innym, ale obrazek Rafala... wcale nie ulatwia mi zapomnienia o tym wszystkim .__. Nie no serio teraz konczymy temat, bo ja wiem ,ze zaraz padna pytania na ktore nie che odpowiadac xp . * chowa sie za szafa i udaje, ze jej nie ma ninja * ninja i tak cie znajdzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:39 pm
Karnaaa ninja i tak cie znajdzie ninja nie prawda ninja * zciemna swiatla *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:41 pm
Rin_Youkai Karnaaa ninja i tak cie znajdzie ninja nie prawda ninja * zciemna swiatla * prawda *odpala zapalniczke* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:41 pm
Rin_Youkai Wiem. Nie znalam go osobiscie, ale wiem kto to byl. Szkoda chlopaka i to naprawde szkoda..., a ty czemu sie nim tak zainteresowales ?? ninja W sumie tez nie znalem go osobiscie, ale widzialem na zywo jak jezdzi. Nie wiem dokonca czemu tak sie nim zainteresowalem. Byl moim idolem. Pamietam kiedys byl taki mecze ze w sumie cala druzyna jakos zdobyla 20 pare punktow i w tym Rafal zrobil cos kolo 10.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:42 pm
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa ninja i tak cie znajdzie ninja nie prawda ninja * zciemna swiatla * prawda *odpala zapalniczke* ninja nie ninja * wlacza niewidzialne wiatraki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|