|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:29 am
Widze zmodyfikowana ksywka xd i jakas moda na te oczy chyba ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:30 am
BeeWolf_san EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja cie moge kofac ale umow sie zemna. musiałąbym być naprawdę pijana rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:33 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja cie moge kofac ale umow sie zemna. musiałąbym być naprawdę pijana rofl * zamienia sie w ninje i wsuwa do dloni Yuki piwo * ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:33 am
Rin_Youkai Widze zmodyfikowana ksywka xd i jakas moda na te oczy chyba ninja O.o sweatdrop ale ja tu nowa jestem i wogole sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:34 am
Rin_Youkai EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja cie moge kofac ale umow sie zemna. musiałąbym być naprawdę pijana rofl * zamienia sie w ninje i wsuwa do dloni Yuki piwo * ninja nie pijam przed snem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:35 am
Twistus Rin_Youkai Widze zmodyfikowana ksywka xd i jakas moda na te oczy chyba ninja O.o sweatdrop ale ja tu nowa jestem i wogole sweatdrop taaak oczywiscie xd wszycy Cie rozumiemy, kazdy chce byc czasem kims innyn xd ninja * zmienia sie w ninje i znika w ciemnosci *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:35 am
Twistus Rin_Youkai Widze zmodyfikowana ksywka xd i jakas moda na te oczy chyba ninja O.o sweatdrop ale ja tu nowa jestem i wogole sweatdrop ehe... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:37 am
Nakashima Mika-Aishiteru .__. doluje sie .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:37 am
Rin_Youkai Twistus Rin_Youkai Widze zmodyfikowana ksywka xd i jakas moda na te oczy chyba ninja O.o sweatdrop ale ja tu nowa jestem i wogole sweatdrop taaak oczywiscie xd wszycy Cie rozumiemy, kazdy chce byc czasem kims innyn xd ninja * zmienia sie w ninje i znika w ciemnosci * *skacze na nia* a ty gdzie.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:38 am
Aidanna *skacze na nia* a ty gdzie.... xd wlasnie zalapalam dola =='''''''''''''''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:39 am
ide sie podolowac _____ _____
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:40 am
Rin_Youkai Twistus Rin_Youkai Widze zmodyfikowana ksywka xd i jakas moda na te oczy chyba ninja O.o sweatdrop ale ja tu nowa jestem i wogole sweatdrop taaak oczywiscie xd wszycy Cie rozumiemy, kazdy chce byc czasem kims innyn xd ninja * zmienia sie w ninje i znika w ciemnosci * ninja a tka na serio to przeciez niczego nie ukrywam gdybym chciala kogs udawac niedalabym tak podobnego nicka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:41 am
Rin_Youkai ide sie podolowac _____ _____ eee... no... powiedz o co chodzi? :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:41 am
Rin_Youkai ide sie podolowac _____ _____ no dobra, torszkę Cię kocham... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|