|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:20 am
BeeWolf_san Wcale nie oni pracuja w mosadzie, inwigiluja cie miesiacami czasem latami zeby dorwac cie na ulicy i zasiac ziarno niepokoju lub nasycici pewnoscia ciebie i dobra nowina, to ma spowodowac ze wpadniesz w paranoje lub twoja uwaga i ostroznosc opadna a wtedy oni zaatakuja. bardzo ciekawa teoria wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:20 am
EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja kocham swoja babcie xd a kto kocha rodzyna? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:21 am
EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja ninja * bez skojarzen =,= * ja sie przyzwyaczailam do dziolch tkaich jak ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:22 am
Aidanna EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja kocham swoja babcie xd a kto kocha rodzyna? crying A mi babcie kropnelo UFO _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:22 am
Aidanna EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja kocham swoja babcie xd a kto kocha rodzyna? crying Ozzwald. Rin: PRzyzwyczailas sie do glupich i bezuzytecznych? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:24 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja kocham swoja babcie xd a kto kocha rodzyna? crying Ozzwald. Rin: PRzyzwyczailas sie do glupich i bezuzytecznych? xd to ja wiem... ale moze ktos jeszcze kocha Rodzyna xd ninja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:24 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja kocham swoja babcie xd a kto kocha rodzyna? crying Ozzwald. Rin: PRzyzwyczailas sie do glupich i bezuzytecznych? xd Nie xp tylko poprostu jestem bezproblemowa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:25 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja kocham swoja babcie xd a kto kocha rodzyna? crying Ozzwald. Rin: PRzyzwyczailas sie do glupich i bezuzytecznych? xd to ja wiem... ale moze ktos jeszcze kocha Rodzyna xd ninja xp nie przypuszczam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:25 am
Aidanna to ja wiem... ale moze ktos jeszcze kocha Rodzyna xd ninja xp JA mrgreen * ojej wychodze na lesbijke XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:27 am
ja mykam, pa pa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:28 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja kocham swoja babcie xd a kto kocha rodzyna? crying Ozzwald. Rin: PRzyzwyczailas sie do glupich i bezuzytecznych? xd to ja wiem... ale moze ktos jeszcze kocha Rodzyna xd ninja xp nie przypuszczam... xd ja wiem ze mnie nie lubisz ale nie musisz mi tego mowic, wieesz.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki a mnei kto kocha, chociaż jestem bezużyteczna i głupia? crying ja cie moge kofac ale umow sie zemna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anuko ja mykam, pa pa wszystkim Papap 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:29 am
Rin_Youkai Aidanna to ja wiem... ale moze ktos jeszcze kocha Rodzyna xd ninja xp JA mrgreen * ojej wychodze na lesbijke XD* a Rodzyn kocha wszystkich 4laugh rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|