Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23304 23305 23306 23307 23308 23309 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 10:58 am

Rin_Youkai
EvilYuki
oż, dostałam opierdziel po zebraniu, bo ojciec sie dowiedział, ze wagaruje... domokun
U mnie jakos zawsze to przyjmuja ze spokojem xd jak mi sie nie chce to nie ide xp warunek taki, ze nie mam przynosic zlych ocen, a jak sie ucze to moje sprawa mrgreen
mnie chyba wydziedzicza jak nie zdam gonk a i jeszcze mam nieklasyfikacje z wfu.... a to nie moja wina ze choruje crying gonk
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 10:58 am

Aidanna
BeeWolf_san
EvilYuki
oż, dostałam opierdziel po zebraniu, bo ojciec sie dowiedział, ze wagaruje... domokun

Wagarujesz bezemnie wstydz sie niedobra ty.

Aid no i co nauka jest fajna wink
ale ne fiiizyka gonk nauko scislym mowie stanoczeNIE... z chemi i izy mam same 1 crying tlko dzieki Ozziemu jkos i z mma idzie sweatdrop
ja dostalam dzis 5 z fizyki.

Szkoda, ze nawet nie wiem, jaki to byl dzial....

EvilYuki
Crew

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 10:59 am

Aidanna
ale ne fiiizyka gonk nauko scislym mowie stanoczeNIE... z chemi i izy mam same 1 crying tlko dzieki Ozziemu jkos i z mma idzie sweatdrop
Nieee ,wlasnie na odwrot gonk . Fizyka jest fajna , a matma prosta, chemia to wystarczy zrozumiec zadania typu rozpuscilismy cos tam i wyszlo cos tam 02 grama w temperaturze 149 stopni cos tam itp XDD. JA to lubie mrgreen Za to z polaka musze sie staracac na 4 =,=''
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:01 am

Rin_Youkai
Aidanna
Nieee ,wlasnie na odwrot gonk . Fizyka jest fajna , a matma prosta, chemia to wystarczy zrozumiec zadania typu rozpuscilismy cos tam i wyszlo cos tam 02 grama w temperaturze 149 stopni cos tam itp XDD. JA to lubie mrgreen Za to z polaka musze sie staracac na 4 =,=''
a ja od polaka mam rabnieta babe... od poczatku roku mielismy jedno wypracowanie do zrobienia.... i teraz praca domowa... przepisywanie ze slownikow... a co ja pisac ni umiem gonk zalamka.... crying

Aidanna

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:02 am

Aidanna
a ja od polaka mam rabnieta babe... od poczatku roku mielismy jedno wypracowanie do zrobienia.... i teraz praca domowa... przepisywanie ze slownikow... a co ja pisac ni umiem gonk zalamka.... crying
moze faktycznie nie umiesz? xd
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:03 am

Kto mnie kocha ?

BeeWolf_san

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:03 am

Aidanna
My mamy babke, ze jak na spr napisze NIE TAK JAK W zeszycie to masz 1 =,=''''''''''''''''''''''''''''''''' nawet jesli to jest z encyklopedi wyjasnienie =,=''''. No coz ona ma juz chyba z 70 lat =_='''
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:04 am

EvilYuki

Edukacja ważna. Wazna, ale własne życie wazniejsze. .

dzis cyganka mi wywrozyla, ze dzieki wyksztalceniu daleko zajde... i zaraz po studiach wyjade za granice i nie bede mieszkac w Polsce sweatdrop

A przed wrozba strzelila mi taki moj portret psychologiczny, ze az mnie dreszcze przeszly, bo wiedziala o mnie wszystko eek

Omega Sun
Captain

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:04 am

BeeWolf_san
Kto mnie kocha ?
twoja mama z pewnoscia ninja
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:05 am

Rin_Youkai
BeeWolf_san
Kto mnie kocha ?
twoja mama z pewnoscia ninja
tatko może też.

EvilYuki
Crew

Aidanna

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:06 am

BeeWolf_san
Kto mnie kocha ?
ja Ce kocham xd

Yuki.... nie no ja umiem pisac... xd
tylk ja wolalabym jakas rozprawke, opowiadanie, przemowienie czy cos =.='
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:07 am

Omega Sun
EvilYuki

Edukacja ważna. Wazna, ale własne życie wazniejsze. .

dzis cyganka mi wywrozyla, ze dzieki wyksztalceniu daleko zajde... i zaraz po studiach wyjade za granice i nie bede mieszkac w Polsce sweatdrop

A przed wrozba strzelila mi taki moj portret psychologiczny, ze az mnie dreszcze przeszly, bo wiedziala o mnie wszystko eek
Cyganie to niezli psychologowie _^_ oni poprostu znaja sie na ludziach, ale wlace nie maja zdolnosci xd . Ja mialam okazje bardzo, baaardzoo blisko poznac wielu cyganow i cyganek ninja

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:07 am

Aidanna
BeeWolf_san
Kto mnie kocha ?
ja Ce kocham xd

Przemowienia sa super *_*
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:08 am

Aidanna
BeeWolf_san
Kto mnie kocha ?
ja Ce kocham xd

ech, jak w gimnazjum dostawalam same piontki ,to teraz mam troje, z "dziedow" dwoje... (moglam przecyztac, wiecej bym wiedziala).

Ciekawe, co dostane z tego o pozytywizmie.

EvilYuki
Crew

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:08 am

Aidanna
BeeWolf_san
Kto mnie kocha ?
ja Ce kocham xd
To ja ciebie tez.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23304 23305 23306 23307 23308 23309 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games