|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:22 am
Anuko odemnie ojciec chodzi tylko po to ze tak-powinno-byc ... wsumie i tak mu sie nic nie chce zapamietywac co tam bylo gadae i troche orientuje sie w ocenach ... wiec wsumie moglby nie chodzic ... NIe ma jak to bezproblemowe dziecko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:43 am
UUUUuuuuuuuuuuuu robie uuuuuuuuuuuuuuu... bez "B" bo buczec nie lubie. Fajne mam oczeta w sygnaturce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:46 am
BeeWolf_san UUUUuuuuuuuuuuuu robie uuuuuuuuuuuuuuu... bez "B" bo buczec nie lubie. Fajne mam oczeta w sygnaturce. Na fajne , fajne xd , ale jaki jest powod robienia Uuuuuuu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:47 am
Rin_Youkai BeeWolf_san UUUUuuuuuuuuuuuu robie uuuuuuuuuuuuuuu... bez "B" bo buczec nie lubie. Fajne mam oczeta w sygnaturce. Na fajne , fajne xd , ale jaki jest powod robienia Uuuuuuu ninja podziwniammoje oczy i robie na nie UUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:48 am
oż, dostałam opierdziel po zebraniu, bo ojciec sie dowiedział, ze wagaruje... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:48 am
BeeWolf_san podziwniammoje oczy i robie na nie UUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu mrgreen Tak tez mozna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:49 am
bosz... jak mi sie spac chce xp za duzo nauki gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:51 am
EvilYuki oż, dostałam opierdziel po zebraniu, bo ojciec sie dowiedział, ze wagaruje... domokun Wagarujesz bezemnie wstydz sie niedobra ty. Aid no i co nauka jest fajna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:52 am
Aidanna bosz... jak mi sie spac chce xp za duzo nauki gonk A ja sie nic nie ucze ostanio mrgreen i nawet dostalam w tym tygodniu 3 piatki ze spr rofl , zadania domowe przepisuje mi kolezanka, a na czas pytania wychodze do toalety ninja . Ten tydzien nie bylam w stanie sie uczyc xp po szkole od razu na konie, a po koniach od razu do lozka i zasypiam ninja .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:52 am
EvilYuki oż, dostałam opierdziel po zebraniu, bo ojciec sie dowiedział, ze wagaruje... domokun auc ... trza bylo wagarowac? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:53 am
EvilYuki oż, dostałam opierdziel po zebraniu, bo ojciec sie dowiedział, ze wagaruje... domokun U mnie jakos zawsze to przyjmuja ze spokojem xd jak mi sie nie chce to nie ide xp warunek taki, ze nie mam przynosic zlych ocen, a jak sie ucze to moje sprawa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:56 am
BeeWolf_san EvilYuki oż, dostałam opierdziel po zebraniu, bo ojciec sie dowiedział, ze wagaruje... domokun Wagarujesz bezemnie wstydz sie niedobra ty. Aid no i co nauka jest fajna wink ale ne fiiizyka gonk nauko scislym mowie stanoczeNIE... z chemi i izy mam same 1 crying tlko dzieki Ozziemu jkos i z mma idzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:57 am
Anuko EvilYuki oż, dostałam opierdziel po zebraniu, bo ojciec sie dowiedział, ze wagaruje... domokun auc ... trza bylo wagarowac? mrgreen no nie, nie trza było. Ale nie chcę kompletnie zdebilnieć, nie chcę, aby system edukacji mnie pożarł. Żebym nie traciłą młodości na przebywanie w szkole. Edukacja ważna. Wazna, ale własne życie wazniejsze. Owe wagary zapamiętam na całe życie. Kolejnego piątk uw szkole- nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|