|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:13 pm
Mr-Syf Anuko a tam ... nie mozna sobie tak myslec ... kazdy powinien byc szczeslwy ... no poza jakimis okresowymi dolkami bo nudnoby bylo bez nich ^^ dolki to cos bez czego czlowiek zyc nie moze xd ... a myslec moge sobie cio chce... nie zabronisz mi chyba?? nooo taaak ... ale o sibei tez trza dbac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:16 pm
Anuko Mr-Syf Anuko a tam ... nie mozna sobie tak myslec ... kazdy powinien byc szczeslwy ... no poza jakimis okresowymi dolkami bo nudnoby bylo bez nich ^^ dolki to cos bez czego czlowiek zyc nie moze xd ... a myslec moge sobie cio chce... nie zabronisz mi chyba?? nooo taaak ... ale o sibei tez trza dbac jakbym potrafil to bym dbal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:18 pm
Mr-Syf jakbym potrafil to bym dbal pomoc z zewnatrz w dbaniu o siebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:18 pm
Anuko Mr-Syf jakbym potrafil to bym dbal pomoc z zewnatrz w dbaniu o siebie? zalezy w jakim sensie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:21 pm
Mr-Syf Anuko Mr-Syf jakbym potrafil to bym dbal pomoc z zewnatrz w dbaniu o siebie? zalezy w jakim sensie... no ja tam nie wiem kto ma mozliwosci dotarcia do Ciebie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:23 pm
Anuko Mr-Syf Anuko Mr-Syf jakbym potrafil to bym dbal pomoc z zewnatrz w dbaniu o siebie? zalezy w jakim sensie... no ja tam nie wiem kto ma mozliwosci dotarcia do Ciebie ... nikt biggrin ... zamkniety w sobie jestem i robie doskonale pozory, wiec nikt nawet nie wie ze powinien mi pomoc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:25 pm
Mr-Syf nikt biggrin ... zamkniety w sobie jestem i robie doskonale pozory, wiec nikt nawet nie wie ze powinien mi pomoc... a tam ... moze ktos tesz sie dobrze kryje ;p albo trza poczekac sobie ... niewiadomo ile ... ponudzic sie, ponarzekac lub nie ... tylko kurza ile mozna czekac ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:26 pm
Anuko Mr-Syf nikt biggrin ... zamkniety w sobie jestem i robie doskonale pozory, wiec nikt nawet nie wie ze powinien mi pomoc... a tam ... moze ktos tesz sie dobrze kryje ;p albo trza poczekac sobie ... niewiadomo ile ... ponudzic sie, ponarzekac lub nie ... tylko kurza ile mozna czekac ... zachowujesz sie jakby z Ciebie wiecznie szczesliwy czlowieczek byl biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:27 pm
Mr-Syf Anuko Mr-Syf nikt biggrin ... zamkniety w sobie jestem i robie doskonale pozory, wiec nikt nawet nie wie ze powinien mi pomoc... a tam ... moze ktos tesz sie dobrze kryje ;p albo trza poczekac sobie ... niewiadomo ile ... ponudzic sie, ponarzekac lub nie ... tylko kurza ile mozna czekac ... zachowujesz sie jakby z Ciebie wiecznie szczesliwy czlowieczek byl biggrin ... nietrafiles ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:35 pm
ale cos ze szczescia musi w tobie byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:40 pm
Mr-Syf ale cos ze szczescia musi w tobie byc... no moze i chwilowo tak ... zeszta ... narazie jest jak jest ... jutro rownie dobrze moge chodzic caly dzien ponura
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:41 pm
Anuko Mr-Syf ale cos ze szczescia musi w tobie byc... no moze i chwilowo tak ... zeszta ... narazie jest jak jest ... jutro rownie dobrze moge chodzic caly dzien ponura czyli sam nie jestem na tym swiecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:47 pm
Mr-Syf czyli sam nie jestem na tym swiecie... no niby troche ludu na tym swiecie jest ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 1:02 pm
dobra ... mykam ... jutro na 7:30 do szkoly ... ide zatopic sie w ksiazce ... i zyc marzeniami ... pa pa, milych snoof Ci zyczem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|