|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:35 am
opcy yannas buu to nie było fajne crying gonk sweatdrop xp talk2hand emo krotko tu jestes co? z czasem przywykniesz... Juka cinkciaro nie strasz mlodych.. wink no cóż.. żadko wypowiadam sie na forum tej gildii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 7:22 am
yannas opcy yannas buu to nie było fajne crying gonk sweatdrop xp talk2hand emo krotko tu jestes co? z czasem przywykniesz... Juka cinkciaro nie strasz mlodych.. wink no cóż.. żadko wypowiadam sie na forum tej gildii... To musisz zacząć wojować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 8:01 am
yannas buu to nie było fajne crying gonk sweatdrop xp talk2hand emo ale to było w dobrej wierze... crying że fajniutkiś :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 12:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 5:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 10:02 am
"Maaaaaamoooooo!!!.... aleee jaaa jeeesteeem normaaaalnyyyy..." ...pobożne życzenie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 10:12 am
yannas "Maaaaaamoooooo!!!.... aleee jaaa jeeesteeem normaaaalnyyyy..."  ożenisz się ze mną? xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 10:13 am
yannas "Maaaaaamoooooo!!!.... aleee jaaa jeeesteeem normaaaalnyyyy..." mamy b.podobne oczy ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 12:15 pm
EvilYuki yannas "Maaaaaamoooooo!!!.... aleee jaaa jeeesteeem normaaaalnyyyy..."  ożenisz się ze mną? xDDDD jak co to wolałbym odwrotnie xp kiepsko mi w welonie i sukni ślubnej... chociaż wiem że i tak bym wyglądał uroczo domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 12:18 pm
yannas EvilYuki yannas "Maaaaaamoooooo!!!.... aleee jaaa jeeesteeem normaaaalnyyyy..."  ożenisz się ze mną? xDDDD jak co to wolałbym odwrotnie xp kiepsko mi w welonie i sukni ślubnej... chociaż wiem że i tak bym wyglądał uroczo domokun nie, nie odwrotnie, będzie kolejne zajebiste zdjęcie do Twej kolekcji... ja w garniaku, ty w sukni... >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 12:24 pm
EvilYuki yannas EvilYuki yannas "Maaaaaamoooooo!!!.... aleee jaaa jeeesteeem normaaaalnyyyy..."  ożenisz się ze mną? xDDDD jak co to wolałbym odwrotnie xp kiepsko mi w welonie i sukni ślubnej... chociaż wiem że i tak bym wyglądał uroczo domokun nie, nie odwrotnie, będzie kolejne zajebiste zdjęcie do Twej kolekcji... ja w garniaku, ty w sukni... >w< jak to mówią amerykanie.. btdt (been there.. did that) maybe nie w sukni ślubnej ale kiecke i skórzany kilt już miałem na dupie więc nihil novi to nie będzie xp domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:07 pm
Nooooooooooooooo... ja do mnie do topica wrzucilam dzielnie linki do kilku zdjeńciow, to wrzuce je jeszcze tu, coby sie poslinic wszyscy mogli, biorac przyklad z Woolfa, ktory ich jeszcze nie widzial, a juz sie zaslinil, biedaczysko... xd Oto one, hyhy: 01 - ja zlaaa i mhrrroczna. 02 - ja mniej mhroczna, ale za to w artystycznej wizji kumpla. 03 - kolejna wizja kumpla, ale zdjecie spore... 04 - a tu w roli schizy, ale znow bardzo duze zdjecie... 05 - tym razem nie mrocznie, a codziennie. 06 - tak tak, to tez ja... 07 - nooo... LOL i tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 2:58 pm
Nostaven Nooooooooooooooo... ja do mnie do topica wrzucilam dzielnie linki do kilku zdjeńciow, to wrzuce je jeszcze tu, coby sie poslinic wszyscy mogli, biorac przyklad z Woolfa, ktory ich jeszcze nie widzial, a juz sie zaslinil, biedaczysko... xd Oto one, hyhy: 01 - ja zlaaa i mhrrroczna. 02 - ja mniej mhroczna, ale za to w artystycznej wizji kumpla. 03 - kolejna wizja kumpla, ale zdjecie spore... 04 - a tu w roli schizy, ale znow bardzo duze zdjecie... 05 - tym razem nie mrocznie, a codziennie. 06 - tak tak, to tez ja... 07 - nooo... LOL i tyle. Mhrocna lala whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:40 am
Nostaven Nooooooooooooooo... ja do mnie do topica wrzucilam dzielnie linki do kilku zdjeńciow, to wrzuce je jeszcze tu, coby sie poslinic wszyscy mogli, biorac przyklad z Woolfa, ktory ich jeszcze nie widzial, a juz sie zaslinil, biedaczysko... xd Oto one, hyhy: 01 - ja zlaaa i mhrrroczna. 02 - ja mniej mhroczna, ale za to w artystycznej wizji kumpla. 03 - kolejna wizja kumpla, ale zdjecie spore... 04 - a tu w roli schizy, ale znow bardzo duze zdjecie... 05 - tym razem nie mrocznie, a codziennie. 06 - tak tak, to tez ja... 07 - nooo... LOL i tyle. fajna ;] calkiem sympatyczna ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 8:13 am
Pff, a z ktorej strony mhrocna...? twisted Lavagetas_heqetai fajna ;] calkiem sympatyczna ;] No ba, pewnie ze fajna i sympatyczna. biggrin Cala ja! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|