|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 11:33 am
Pepsiak Lavagetas_heqetai Pepsiak Lavagetas_heqetai doprawdy urocze p. Miodek a pan to jest słodziutki, Panie Lava. mrrrr ;] tylko mała poprawka- geisza to nie kurwa. to kobieta ktora spiewa i tanczy i nic poza tym ;P (oczywiscie wg wschodniego pkt widzenia wink ) nie mądralkuj, miły. ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:21 pm
Pepsiak EvilYuki Pepsiak i tu się mylisz, chłopcze. Kurwy najczęściej są dobrze wykształcone, chociażby geishe. Co ty w ogóle pierdolisz? o_O najczęściej Twojego faceta, a czemu pytasz? to bardoz miło, że mi pomagasz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:03 pm
EvilYuki Pepsiak EvilYuki Pepsiak i tu się mylisz, chłopcze. Kurwy najczęściej są dobrze wykształcone, chociażby geishe. Co ty w ogóle pierdolisz? o_O najczęściej Twojego faceta, a czemu pytasz? to bardoz miło, że mi pomagasz whee no widzisz, kochana, nie ma tego złego lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:06 pm
Pepsiak EvilYuki Pepsiak najczęściej Twojego faceta, a czemu pytasz? to bardoz miło, że mi pomagasz whee no widzisz, kochana, nie ma tego złego lol no pewnie, w ogóle Cię podziwiam... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:32 pm
EvilYuki Pepsiak EvilYuki Pepsiak najczęściej Twojego faceta, a czemu pytasz? to bardoz miło, że mi pomagasz whee no widzisz, kochana, nie ma tego złego lol no pewnie, w ogóle Cię podziwiam... whee potrzebuję jakiejś dupeczki, idę na polowanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 7:55 am
czuje prowokacje..
takie cizie istnieja tylko w kiepskich filmach.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 11:46 am
opcy czuje prowokacje.. takie cizie istnieja tylko w kiepskich filmach.. ninja niedlugo moze mu sie znudzi paradowanie w damskich ciuszkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 4:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:24 am
bo wiecie, ja się strasznie krępuję.. xd bo ja jestem nowa i wiecie.. może bimbru ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 5:42 am
dutty_blazing bo wiecie, ja się strasznie krępuję.. xd bo ja jestem nowa i wiecie.. może bimbru ? mrgreen Wolę browara.Bo ruskie do Bimbru szczają mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 5:53 am
EvilYuki Pepsiak i tu się mylisz, chłopcze. Kurwy najczęściej są dobrze wykształcone, chociażby geishe. Co ty w ogóle pierdolisz? o_O pozwól iż odpowiem ci na nurtujące cie pytanie. mianowicie ... GŁUPOTY.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 5:56 am
Meketh dutty_blazing bo wiecie, ja się strasznie krępuję.. xd bo ja jestem nowa i wiecie.. może bimbru ? mrgreen Wolę browara.Bo ruskie do Bimbru szczają mrgreen te.. licz sie ze slowami... czy Marszalek widzi te prowokacje?! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 7:29 am
opcy Meketh dutty_blazing bo wiecie, ja się strasznie krępuję.. xd bo ja jestem nowa i wiecie.. może bimbru ? mrgreen Wolę browara.Bo ruskie do Bimbru szczają mrgreen te.. licz sie ze slowami... czy Marszalek widzi te prowokacje?! pirate Wiedze, a co gorsza ty generale tyż widzisz, co z tym zrobimy jakieś propozycje ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 8:26 am
BeeWolf opcy Meketh dutty_blazing bo wiecie, ja się strasznie krępuję.. xd bo ja jestem nowa i wiecie.. może bimbru ? mrgreen Wolę browara.Bo ruskie do Bimbru szczają mrgreen te.. licz sie ze slowami... czy Marszalek widzi te prowokacje?! pirate Wiedze, a co gorsza ty generale tyż widzisz, co z tym zrobimy jakieś propozycje ? proponuje rytualne krecenie wora..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 8:45 am
opcy BeeWolf opcy Meketh dutty_blazing bo wiecie, ja się strasznie krępuję.. xd bo ja jestem nowa i wiecie.. może bimbru ? mrgreen Wolę browara.Bo ruskie do Bimbru szczają mrgreen te.. licz sie ze slowami... czy Marszalek widzi te prowokacje?! pirate Wiedze, a co gorsza ty generale tyż widzisz, co z tym zrobimy jakieś propozycje ? proponuje rytualne krecenie wora.. to całkiem dobra propozycja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|