|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:26 pm
opcy a jutro musze sie obowiazkowo zalogowac w Urzedzie Pracy...... mrgreen heh jak moj bro.. poszedl na starz do urzedu miejskiego... 8h dziennie za 400zl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:29 pm
DUPA wielka gruba dupa.
o (()
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:30 pm
BeeWolf_san DUPA wielka gruba dupa. o (() ave gdzie ta dupa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 11:11 pm
*wchodzi i roglada sie czy jest tu ktokolwiek ninja * twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 11:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 11:36 pm
co sie czaisz generale twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 11:44 pm
Twisted_Exile co sie czaisz generale twisted bacznosc szeregowa! hmmm kuszaco wygladasz.....oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 11:46 pm
revcat Twisted_Exile co sie czaisz generale twisted bacznosc szeregowa! hmmm kuszaco wygladasz.....oi! mrgreen juz nie tak kuszaco xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 11:49 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile co sie czaisz generale twisted bacznosc szeregowa! hmmm kuszaco wygladasz.....oi! mrgreen juz nie tak kuszaco xd twisted hmmm teraz tez..... mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 11:50 pm
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile co sie czaisz generale twisted bacznosc szeregowa! hmmm kuszaco wygladasz.....oi! mrgreen juz nie tak kuszaco xd twisted hmmm teraz tez..... mrgreen pirate *podejrzliwy wzrok* a co general taki mily xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 11:54 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile co sie czaisz generale twisted bacznosc szeregowa! hmmm kuszaco wygladasz.....oi! mrgreen juz nie tak kuszaco xd twisted hmmm teraz tez..... mrgreen pirate *podejrzliwy wzrok* a co general taki mily xd twisted nie wiem mam dzien dobroci...co nie znaczy ze nie moge kogos "losowo" potraktowac jak podskoczy...... pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 11:55 pm
revcat nie wiem mam dzien dobroci...co nie znaczy ze nie moge kogos "losowo" potraktowac jak podskoczy...... pirate mrgreen crying to ja moze juz zamilkne crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 11:59 pm
Twisted_Exile revcat nie wiem mam dzien dobroci...co nie znaczy ze nie moge kogos "losowo" potraktowac jak podskoczy...... pirate mrgreen crying to ja moze juz zamilkne crying twisted siadaj i nie gadaj.....motyle badyle....oi! i co mi powiesz ciekawego? hmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 12:02 am
revcat Twisted_Exile revcat nie wiem mam dzien dobroci...co nie znaczy ze nie moge kogos "losowo" potraktowac jak podskoczy...... pirate mrgreen crying to ja moze juz zamilkne crying twisted siadaj i nie gadaj.....motyle badyle....oi! i co mi powiesz ciekawego? hmm? ciekawego hmmmm.... hmmmmm....hmmmmmm....narazie nic popoludniu raczej bede mogla powiedziec cos ciekawego sad ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|