|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 1:13 pm
Hungarian Aoyama stranger12 Béna vagyok...béna vagyok.....útálom idióta nyilakat.....béna vagyok *veri fejét a falba* ne csinálj semmi butaságot cica De nem meeeegy.....nem tudok táncolni...béna vagyok.....az a sok nyíl...nincs is ennyi lábam gonk te persze könnyen beszélsz *leül a földre és sírni kezd*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 1:13 pm
Wááááá nem bírom...túl..nagy...a..csábítás..... valaki kötözzön meg, hogy ne csináljak semmi csúnyát azzak a nyakörvvel gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 1:26 pm
Narcisz Wááááá nem bírom...túl..nagy...a..csábítás..... valaki kötözzön meg, hogy ne csináljak semmi csúnyát azzak a nyakörvvel gonk twisted kin próbáljuk ki??? twisted *sunyin körbepislant*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 1:29 pm
napsugar Narcisz Wááááá nem bírom...túl..nagy...a..csábítás..... valaki kötözzön meg, hogy ne csináljak semmi csúnyát azzak a nyakörvvel gonk twisted kin próbáljuk ki??? twisted *sunyin körbepislant* olyan csini az a nyakörv.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 1:40 pm
Tessék, most boldogok vagytok?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 1:49 pm
Narcisz Tessék, most boldogok vagytok?! gonk nyűűűű hát mindjárt megzabállak twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 1:56 pm
napsugar Narcisz Tessék, most boldogok vagytok?! gonk nyűűűű hát mindjárt megzabállak twisted ja...naggyon cukor... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 1:57 pm
stranger12 napsugar Narcisz Tessék, most boldogok vagytok?! gonk nyűűűű hát mindjárt megzabállak twisted ja...naggyon cukor... xd Te is bogaram...ostor nem jár a szereléshezXD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 2:23 pm
de csak várom hogy legyen belőle tesco gazdaságos....így nagyon drága xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 1:26 am
stranger12 de csak várom hogy legyen belőle tesco gazdaságos....így nagyon drága xd azám sajnos -_- nekemis kellett volna de túúl drága -_- am Nárcisz tényleg kawaii vagy biggrin DD wuh képzeljétek o.o találtunk kinnt az utcán egy koromfekete kiscicát olyan mint Dark *--* annyiraaaa édeeees 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh és csak ugy valaki kidobta szegénykét sad pedig annnnnyira cukiiiiiiii 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 2:33 am
óóóóó szegényke....hazavitted?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 2:40 am
stranger12 óóóóó szegényke....hazavitted? hátpersze *.* nem volt szívem kinnthagyni... ott nyávogott a bokornál.. T.T és mondta nővérem hogy befogadja majd délután elviszem hozzá ^^mert itt nekünk elég Bálint... meg félünk hogy bántaná is vagy elmenne hazulról mert a kiscica lenne a középpontban. Jó helye lesz ^.^ majd mindig meglátogatom :3 3nodding heart heart heart az ilyen embereket is kikellene hajítani otthonról az utcára akik kidobják az állataikat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 3:13 am
lehet hogy csak elcsavargott és valaki várja nagyon otthon....soha nem lehet tudni..de azért jó hogy találtál neki helyet :3nod:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 3:45 am
Óóóó szegényke! Cuki lehet smile Kíváncsi vagyok mi lesz/lett a neve smile Nálunk a mostani macsekok eredete az hogy az anyuka régen valahogy idetévedt a hegyről vagy más kertekből, majd egy másik idetévedt macsek lett az apa, most 1 anya 2 felnőtt fia van smile Ariiik ^^
Másik off: nem dicsekvés, csak ööö bejelentésnek szánható közlés - 21 éves lettem! És apukám is mára öregedett 1 évet smile Amiknek nagyon örülNÉK (nem kötelező az ajándékozás és senki se szégyenkezzen ha nem akar vagy nem tud): flashion purple skirt, dark elf's aura, lunar scythe illetve van a wish list is. Ismétlem nem kötelező az ajándék, csak lehet wink Napsugárnak mégegyszer köszi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|