|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:57 am
Anuko Mr-Syf wszystko sie da... nie ma rzeczy niemozliwych... no moze i nie ma ... w takim razie rezygnuje na dzis z kompa mrgreen cieszysz sie ze ide zapewne stare jakos nie o to mi chodzilo... wazne by szczescie nadeszlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:59 am
Rin_Youkai Mr-Syf Rin_Youkai Anuko wlasnie zlapalam niebieskiego giftboxa xd takim to dobrze stare ja nigdy nic nie dostalam crying no ja sie nie dziwie... jakies waty stare Co za malo patykiem dostales xd ten patyk to tania chinska podruba scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:00 pm
Mr-Syf Anuko Mr-Syf wszystko sie da... nie ma rzeczy niemozliwych... no moze i nie ma ... w takim razie rezygnuje na dzis z kompa mrgreen cieszysz sie ze ide zapewne stare jakos nie o to mi chodzilo... wazne by szczescie nadeszlo... szczescie ... szczescie ... ... szczescie ... ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf Rin_Youkai jakies waty stare Co za malo patykiem dostales xd ten patyk to tania chinska podruba scream Moge wyjac katane jak chcesz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *siada na takim fajnym krzesle worku* pff... sweatdrop My favirote! xd * rozpedza sie i wskakuje na worek brzuchem * Tak ! Worki gora xd bosz! jaki pingwin! xd * sklada rece i szamoci sie na brzuchu po czym pada ryjem w niego i lezy nie ruchomo * Aaaa to lubie xd *patrzy na nia* xd bosz 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:02 pm
Rin_Youkai Mr-Syf Rin_Youkai jakies waty stare Co za malo patykiem dostales xd ten patyk to tania chinska podruba scream Moge wyjac katane jak chcesz twisted katana ma napis - made in china xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *patrzy na nia* xd bosz 4laugh * podnosi glowe i zerka na Aidi * Hmmm * lapie ja za fraki i wywala na worek * Polezymy sobie razem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Anuko Mr-Syf Anuko Mr-Syf wszystko sie da... nie ma rzeczy niemozliwych... no moze i nie ma ... w takim razie rezygnuje na dzis z kompa mrgreen cieszysz sie ze ide zapewne stare jakos nie o to mi chodzilo... wazne by szczescie nadeszlo... szczescie ... szczescie ... ... szczescie ... ?? pech
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:03 pm
Mr-Syf Rin_Youkai Mr-Syf Rin_Youkai jakies waty stare Co za malo patykiem dostales xd ten patyk to tania chinska podruba scream Moge wyjac katane jak chcesz twisted katana ma napis - made in china xd Ten napis to moge ci wybic na czole xd Loka ja lece xp brat zgania stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:04 pm
Rin_Youkai Ten napis to moge ci wybic na czole xd Loka ja lece xp brat zgania stare narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:05 pm
Mr-Syf Anuko Mr-Syf jakos nie o to mi chodzilo... wazne by szczescie nadeszlo... szczescie ... szczescie ... ... szczescie ... ?? pech jedno mi takie przelecialo pred chwila z niebieska kokardkÄ…, 2 spi zwiniete w klebek na kolanach ... 3 z kartkami lezy sobie na szafce kolo lozka ... neno, to pierwsze niejest takie najwazniejsze, acz ... chwila tez dobra ... a Ty szczesliwym czlowieczkiem jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:07 pm
Rin_Youkai Aidanna *patrzy na nia* xd bosz 4laugh * podnosi glowe i zerka na Aidi * Hmmm * lapie ja za fraki i wywala na worek * Polezymy sobie razem xd *;ezy na niej jak ten flak* no mi wygodnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:08 pm
Anuko jedno mi takie przelecialo pred chwila z niebieska kokardkÄ…, 2 spi zwiniete w klebek na kolanach ... 3 z kartkami lezy sobie na szafce kolo lozka ... neno, to pierwsze niejest takie najwazniejsze, acz ... chwila tez dobra ... a Ty szczesliwym czlowieczkiem jestes? raczej nie... dwa szczescia mi zdechly bez powodu... kolejne szczescie ma mnie gdzies... tak jakos nie powodzi sie... wazne ze innym dobrze jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:09 pm
Mr-Syf Anuko jedno mi takie przelecialo pred chwila z niebieska kokardkÄ…, 2 spi zwiniete w klebek na kolanach ... 3 z kartkami lezy sobie na szafce kolo lozka ... neno, to pierwsze niejest takie najwazniejsze, acz ... chwila tez dobra ... a Ty szczesliwym czlowieczkiem jestes? raczej nie... dwa szczescia mi zdechly bez powodu... kolejne szczescie ma mnie gdzies... tak jakos nie powodzi sie... wazne ze innym dobrze jest... a tam ... nie mozna sobie tak myslec ... kazdy powinien byc szczeslwy ... no poza jakimis okresowymi dolkami bo nudnoby bylo bez nich ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 12:11 pm
Anuko a tam ... nie mozna sobie tak myslec ... kazdy powinien byc szczeslwy ... no poza jakimis okresowymi dolkami bo nudnoby bylo bez nich ^^ dolki to cos bez czego czlowiek zyc nie moze xd ... a myslec moge sobie cio chce... nie zabronisz mi chyba??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|