|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:43 am
Anuko tylko nie mysl sobie ze ja az tak spaczona jestem! glownie to horrory lub thillery, acz fantazy dobrym niepogardze ... az tak bardzo nie jestes spaczona... lecz troche xd ... odrobinke tylko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:44 am
Mr-Syf Anuko tylko nie mysl sobie ze ja az tak spaczona jestem! glownie to horrory lub thillery, acz fantazy dobrym niepogardze ... az tak bardzo nie jestes spaczona... lecz troche xd ... odrobinke tylko biggrin zolta karteszka naklejona, zaszufladkowana XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:45 am
Anuko Mr-Syf Anuko tylko nie mysl sobie ze ja az tak spaczona jestem! glownie to horrory lub thillery, acz fantazy dobrym niepogardze ... az tak bardzo nie jestes spaczona... lecz troche xd ... odrobinke tylko biggrin zolta karteszka naklejona, zaszufladkowana XD stare ... no dobra... baaardzo spaczona twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:47 am
Mr-Syf Anuko Mr-Syf Anuko tylko nie mysl sobie ze ja az tak spaczona jestem! glownie to horrory lub thillery, acz fantazy dobrym niepogardze ... az tak bardzo nie jestes spaczona... lecz troche xd ... odrobinke tylko biggrin zolta karteszka naklejona, zaszufladkowana XD stare ... no dobra... baaardzo spaczona twisted ... jednak wolalam poprzednia odpowiedz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:49 am
Anuko ... jednak wolalam poprzednia odpowiedz sweatdrop zycie Cie zniszczylo... zrezygnuj z jednego nałogu po prostu... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:52 am
Anuko nie nie nie ... psy zle ... wszystkie ... psy gryza ... psy szekaja ... i sa zdecydowanie za glosne ... i wogole ... wszystkie! Ja mam bernenskiego psa pasterskiego i teraz dokupujemy Bernardyna rofl nie moglam bym zyc bez psa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:52 am
Mr-Syf Anuko ... jednak wolalam poprzednia odpowiedz sweatdrop zycie Cie zniszczylo... zrezygnuj z jednego nałogu po prostu... biggrin nie da sie xp wlasnie zlapalam niebieskiego giftboxa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:53 am
Anuko wlasnie zlapalam niebieskiego giftboxa xd takim to dobrze stare ja nigdy nic nie dostalam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:53 am
Rin_Youkai Anuko nie nie nie ... psy zle ... wszystkie ... psy gryza ... psy szekaja ... i sa zdecydowanie za glosne ... i wogole ... wszystkie! Ja mam bernenskiego psa pasterskiego i teraz dokupujemy Bernardyna rofl nie moglam bym zyc bez psa crying ale ... ale ... ale ... to duzy pies ... *wycofuje sie na bezpieczna odleglosc* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:54 am
Anuko Mr-Syf Anuko ... jednak wolalam poprzednia odpowiedz sweatdrop zycie Cie zniszczylo... zrezygnuj z jednego nałogu po prostu... biggrin nie da sie xp wlasnie zlapalam niebieskiego giftboxa xd fart... wszystko sie da... nie ma rzeczy niemozliwych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:54 am
Anuko Rin_Youkai Anuko nie nie nie ... psy zle ... wszystkie ... psy gryza ... psy szekaja ... i sa zdecydowanie za glosne ... i wogole ... wszystkie! Ja mam bernenskiego psa pasterskiego i teraz dokupujemy Bernardyna rofl nie moglam bym zyc bez psa crying ale ... ale ... ale ... to duzy pies ... *wycofuje sie na bezpieczna odleglosc* ninja u mnie w domu zawsze sa tylko duze wlochacze xd JA zreszta kazde zwierze wyglaszcze na smierc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:55 am
Rin_Youkai Anuko wlasnie zlapalam niebieskiego giftboxa xd takim to dobrze stare ja nigdy nic nie dostalam crying no ja sie nie dziwie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:56 am
Mr-Syf wszystko sie da... nie ma rzeczy niemozliwych... no moze i nie ma ... w takim razie rezygnuje na dzis z kompa mrgreen cieszysz sie ze ide zapewne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:57 am
Mr-Syf Rin_Youkai Anuko wlasnie zlapalam niebieskiego giftboxa xd takim to dobrze stare ja nigdy nic nie dostalam crying no ja sie nie dziwie... jakies waty stare Co za malo patykiem dostales xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:57 am
Rin_Youkai Anuko Rin_Youkai Ja mam bernenskiego psa pasterskiego i teraz dokupujemy Bernardyna rofl nie moglam bym zyc bez psa crying ale ... ale ... ale ... to duzy pies ... *wycofuje sie na bezpieczna odleglosc* ninja u mnie w domu zawsze sa tylko duze wlochacze xd JA zreszta kazde zwierze wyglaszcze na smierc xd *rozglada sie za wlasnym kotem i szuka mu bezpiecznej krykowki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|