|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 9:36 am
Ita Lockheart http://img.photobucket.com/albums/v478/wired_00/5476277.jpg uf ... skonczyłam rysowac , znaczy sie kolorowac biggrin rysowac tez XD w doberek wszystkim swietne 4laugh / Helo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 9:40 am
BeeWolf_san Rin i co wiecej z tym kalendarzem cos konkretnego mam patrzec. A nic szczegulnego , tylko, ze imiona Leon i Metylda sa w tym samym dniu _-_ ( czli dzis ). Ja codziennie patrze na kalendarz, ( i tak jakos sobie powiedzialam to ) bo mam go przy lozku, wiec nie da sie go ominac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 9:40 am
BeeWolf_san Ita Lockheart http://img.photobucket.com/albums/v478/wired_00/5476277.jpg uf ... skonczyłam rysowac , znaczy sie kolorowac biggrin rysowac tez XD w doberek wszystkim PRZERAZASZ mnie serio serio .... Boje sie. Rin i co wiecej z tym kalendarzem cos konkretnego mam patrzec. czemu ? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 9:44 am
Rin_Youkai BeeWolf_san Rin i co wiecej z tym kalendarzem cos konkretnego mam patrzec. A nic szczegulnego , tylko, ze imiona Leon i Metylda sa w tym samym dniu _-_ ( czli dzis ). Ja codziennie patrze na kalendarz, ( i tak jakos sobie powiedzialam to ) bo mam go przy lozku, wiec nie da sie go ominac xd Aha wiec oczekuje rzyczeń, daje jej kwiatka wink It: a tak jakoś, jestes straszna. Fajnie mraf.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 9:51 am
Ita Lockheart http://img.photobucket.com/albums/v478/wired_00/5476277.jpg uf ... skonczyłam rysowac , znaczy sie kolorowac biggrin rysowac tez XD w doberek wszystkim eek rzeczywiście świetne ^w^ Witaaaaam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 9:51 am
BeeWolf_san Aha wiec oczekuje rzyczeń, daje jej kwiatka wink It: a tak jakoś, jestes straszna. Fajnie mraf. * sciska jego reke i mocno potrzasa * zyczenia zlozone mrgreen pod tym gestem kryje sie wszystko od pieniedzy po ... i ... i... i zdrowie xd . Co do rys Ity to jest swietny ( juz to mowilam ninja ) whee uwielbiam takie klimaty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 10:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 10:28 am
wszyscy chyba odaja sie grzechowi hazardu rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 10:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 10:32 am
Bryk - z tym hazardem to ostroznie trzeba - nie zawsze wyplaca nagrody...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 10:33 am
Telandrel Bryk - z tym hazardem to ostroznie trzeba - nie zawsze wyplaca nagrody... dlatego ja nawet tam nie zajrzalam a jeslij uz hazard to ide na sloty rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 10:37 am
Na jednorekim masz szanse na znacznie wiecej w moment za to jezeli karty utrzymaja jak sa tylko worca do wyplat to mozesz za to sobie spokojnie mnozyc i mnozyc i mnoyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|