|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:32 pm
Twisted_Exile Lethiel no..no wiesz przeciez redface twisted xD moze chcesz mnie wysmarowac czekoladowo troskawkowym dzemem ?.. zostalo mi jeszcze w sloiczku :> .. mruuu mruuuu xD *foch* ninja nie lubi czekoladowo-troskawkowego dzemu... Leth sproboj pomaranczowego... koniec reklam ide ogladac film ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:36 pm
Twisted_Exile *foch* nu co ? O.o wolisz nutelle ? xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:38 pm
Kiray Twisted_Exile Lethiel no..no wiesz przeciez redface twisted xD moze chcesz mnie wysmarowac czekoladowo troskawkowym dzemem ?.. zostalo mi jeszcze w sloiczku :> .. mruuu mruuuu xD *foch* ninja nie lubi czekoladowo-troskawkowego dzemu... Leth sproboj pomaranczowego... koniec reklam ide ogladac film ninja pomaranczowy ? a fuuj xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:39 pm
Lethiel Twisted_Exile *foch* nu co ? O.o wolisz nutelle ? xD heart musisz o naszym pozyciu seksualnym i ich urozmaiceniach rozmawiac na publicznym forum crying rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:40 pm
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile *foch* nu co ? O.o wolisz nutelle ? xD heart musisz o naszym pozyciu seksualnym i ich urozmaiceniach rozmawiac na publicznym forum crying rofl rofl mrgreen twisted rofl rofl rofl wiem ze to cie kreci cool heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:42 pm
Lethiel Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile *foch* nu co ? O.o wolisz nutelle ? xD heart musisz o naszym pozyciu seksualnym i ich urozmaiceniach rozmawiac na publicznym forum crying rofl rofl mrgreen twisted rofl rofl rofl wiem ze to cie kreci cool heart rofl cool tak samo jak Ciebie *drap w powietrzu* cool rofl mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:51 pm
Twisted_Exile cool tak samo jak Ciebie *drap w powietrzu* cool rofl mrgreen twisted lol nudzi mi sie :/ a wszyscy pouciekali na moj widok xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:53 pm
*beeeeek*
*klep klep po brzuszku* rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:55 pm
Lethiel Twisted_Exile cool tak samo jak Ciebie *drap w powietrzu* cool rofl mrgreen twisted lol nudzi mi sie :/ a wszyscy pouciekali na moj widok xP ja exchanguje wybacz musze sobie w zyciu jakos radzic rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:55 pm
Terrorystka Frania *beeeeek*
*klep klep po brzuszku* rolleyes aha ! scream heart *straszy ja swoim widokiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:56 pm
Lethiel Terrorystka Frania *beeeeek*
*klep klep po brzuszku* rolleyes aha ! scream heart *straszy ja swoim widokiem* *cichy burp* lol ja tez cie kocham XD *klap na kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:59 pm
Terrorystka Frania Lethiel Terrorystka Frania *beeeeek*
*klep klep po brzuszku* rolleyes aha ! scream heart *straszy ja swoim widokiem* *cichy burp* lol ja tez cie kocham XD *klap na kanape* ech.. *opad rąk* a buga buuu ? sweatdrop *straszy bez przekonania* carrramba ninja *dosiada sie do niej* *wcisku wcisk.. rozpych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 1:07 pm
Lethiel Terrorystka Frania Lethiel Terrorystka Frania *beeeeek*
*klep klep po brzuszku* rolleyes aha ! scream heart *straszy ja swoim widokiem* *cichy burp* lol ja tez cie kocham XD *klap na kanape* ech.. *opad rąk* a buga buuu ? sweatdrop *straszy bez przekonania* carrramba ninja *dosiada sie do niej* *wcisku wcisk.. rozpych* *niemrawo* aaaa....
co tam u ciebie Lethiś? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 1:10 pm
koniec tycy pogaduch. mrgreen
ide sie kąpać. *znik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 1:11 pm
Terrorystka Frania *niemrawo* aaaa....
co tam u ciebie Lethiś? cool *rozpycha sie* *merda ogonem* *przez przypadek otwiera parasolke wsadzajac jeden z koncow w oko emki* mrgreen
a nu nic razz .. questuje sobie na walleta 3nodding heart *probuje wyjac jej parasol z oka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|