|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:33 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki A co z moim cukierkiem? ninja >Sepleni< Mam go w ustach >czołga sie dalej< chcesz go dopiero zaczołem ssac. obslinionego nie chce ninja i wstawaj z tej podlogi, pobrudzisz sie! scream >wstaje powoli i mozolnie< Ale trudno mi stać, kiedy pomysle o pasiastych majtkach nogi mi miekkna. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:35 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki A co z moim cukierkiem? ninja >Sepleni< Mam go w ustach >czołga sie dalej< chcesz go dopiero zaczołem ssac. obslinionego nie chce ninja i wstawaj z tej podlogi, pobrudzisz sie! scream >wstaje powoli i mozolnie< Ale trudno mi stać, kiedy pomysle o pasiastych majtkach nogi mi miekkna. mrgreen to sie da wyleczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:38 am
Jak ? >patrzy z radoscią w oczach<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:40 am
BeeWolf_san Jak ? >patrzy z radoscią w oczach< sprobuj mocno walic glowka w sciane 4laugh nie zaszkodzi, a a nuz pomoze? wink Karnaaa: Ja nie marudzę, ja narzekam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:43 am
EvilYuki BeeWolf_san Jak ? >patrzy z radoscią w oczach< sprobuj mocno walic glowka w sciane 4laugh nie zaszkodzi, a a nuz pomoze? wink Nie to pomaga na schorzenie kregoslupa a nie kopytek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:44 am
Yuki nie zebym sie czepiala ale licz cytaty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:45 am
EvilYuki BeeWolf_san Jak ? >patrzy z radoscią w oczach< sprobuj mocno walic glowka w sciane 4laugh nie zaszkodzi, a a nuz pomoze? wink Karnaaa: Ja nie marudzę, ja narzekam xd *zaczyna tańczyć twista* mrgreen zrobic masaz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:48 am
Twisted_Exile Yuki nie zebym sie czepiala ale licz cytaty... *przytula sie do jej nozek* no wlasnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:50 am
Twisted_Exile Yuki nie zebym sie czepiala ale licz cytaty... oh.. powialo grozą :> heart
witam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:50 am
Autark Twisted_Exile Yuki nie zebym sie czepiala ale licz cytaty... *przytula sie do jej nozek* no wlasnie whee O.o *odsuwa sie lekko* eeeeee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:52 am
KOOOOSSSSSSSSSSSSMIIIIIIIIIIIIIICIIIIIIIIIIIII
POCY OPCY atakuja OPYC atakuja
Na polsacie OPCY atakuja ratuj sie kto moze. ja sie ratuje bede po pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:54 am
Twisted_Exile Autark Twisted_Exile Yuki nie zebym sie czepiala ale licz cytaty... *przytula sie do jej nozek* no wlasnie whee O.o *odsuwa sie lekko* eeeeee sweatdrop z glana go ! 4laugh heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|