|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:19 am
EvilYuki Karnaaa EvilYuki Karnaaa dobra mrgreen *bierze rozped i wskakuje * ....... ty ale ty wygodna jestes rofl 4laugh !! ma sie te plecy. *macha se stopkami* posiedze se tu troche mrgreen zesz kurde, a potem bedziesz placic za rehabilitacje, to chyba jasne! scream cicho tam bo skarpetki sciagne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:20 am
BeeWolf_san >podchodzi do niej< >wyciaga jej majtki< Czemu w zime nosisz stringi ? to nie ja! ja jestem bardziej po lewej! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:21 am
Karnaaa EvilYuki Karnaaa EvilYuki Karnaaa dobra mrgreen *bierze rozped i wskakuje * ....... ty ale ty wygodna jestes rofl 4laugh !! ma sie te plecy. *macha se stopkami* posiedze se tu troche mrgreen zesz kurde, a potem bedziesz placic za rehabilitacje, to chyba jasne! scream cicho tam bo skarpetki sciagne blaugh no to bedziesz jeszcze wieciej placic... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:21 am
EvilYuki Anuko EvilYuki Anuko witam ... bluah ... jaki mam padniety humor ... *wodzi wzrokiem za czyms co mozna wytlamsic ...* mnie! mnie! moze lepiej nie ... no czemu? crying poduszka to zniesie ... a Ty tu potrzebna jestes mrgreen zreszta ... troszke mi przechodzi ... poslucham sobie musyki ... tak tu sobie posiedzem w samotnosci mej tradycyjnej ... bedzie dobrze ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:22 am
EvilYuki BeeWolf_san >podchodzi do niej< >wyciaga jej majtki< Czemu w zime nosisz stringi ? to nie ja! ja jestem bardziej po lewej! ninja >macha czyimis stringami< E sweatdrop czyje to to jest ? A ty jakie masz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:23 am
EvilYuki Karnaaa EvilYuki Karnaaa *macha se stopkami* posiedze se tu troche mrgreen zesz kurde, a potem bedziesz placic za rehabilitacje, to chyba jasne! scream cicho tam bo skarpetki sciagne blaugh no to bedziesz jeszcze wieciej placic... xd sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:23 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san >podchodzi do niej< >wyciaga jej majtki< Czemu w zime nosisz stringi ? to nie ja! ja jestem bardziej po lewej! ninja >macha czyimis stringami< E sweatdrop czyje to to jest ? A ty jakie masz wink Twoje ulubione mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:25 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san >podchodzi do niej< >wyciaga jej majtki< Czemu w zime nosisz stringi ? to nie ja! ja jestem bardziej po lewej! ninja >macha czyimis stringami< E sweatdrop czyje to to jest ? A ty jakie masz wink Twoje ulubione mrgreen Masz na sobie pasiaste majtki Delein ... mla ... >czołga sie w jej kierunku< >majteczki<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:26 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san >podchodzi do niej< >wyciaga jej majtki< Czemu w zime nosisz stringi ? to nie ja! ja jestem bardziej po lewej! ninja >macha czyimis stringami< E sweatdrop czyje to to jest ? A ty jakie masz wink Twoje ulubione mrgreen (z biedronki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:26 am
BeeWolf_san Masz na sobie pasiaste majtki Delein ... mla ... >czołga sie w jej kierunku< >majteczki< A co z moim cukierkiem? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:28 am
EvilYuki BeeWolf_san Masz na sobie pasiaste majtki Delein ... mla ... >czołga sie w jej kierunku< >majteczki< A co z moim cukierkiem? ninja >Sepleni< Mam go w ustach >czołga sie dalej< chcesz go dopiero zaczołem ssac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:29 am
za 2,49zł , z kosza ?? ja je chcialam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:31 am
BeeWolf_san EvilYuki A co z moim cukierkiem? ninja >Sepleni< Mam go w ustach >czołga sie dalej< chcesz go dopiero zaczołem ssac. obslinionego nie chce ninja i wstawaj z tej podlogi, pobrudzisz sie! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:32 am
Karnaaa za 2,49zł , z kosza ?? ja je chcialam crying mają tam ich jeszcze dużo xd kurde, żebra mnie bolą po koncercie... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|