|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:11 am
EvilYuki Karnaaa Ntsumi_Aya Witam ninja No nic, też muszę lecieć, bo nigdy nie napisze tego *(@^## wypracowania z polskego xp kurde a chcialam na ciebie usiasc xp i co ja teraz zrobie crying na mnie! na mnie! dobra mrgreen *bierze rozped i wskakuje * ....... ty ale ty wygodna jestes rofl 4laugh !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:11 am
witam ... bluah ... jaki mam padniety humor ... *wodzi wzrokiem za czyms co mozna wytlamsic ...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:12 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san bum szaka laka pokasz swego ptaka. xd Puci Puci. ale wujek dzisiaj uczuciowy... wujek chyba coś chce... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:12 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san bum szaka laka pokasz swego ptaka. xd Puci Puci. O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:14 am
Anuko witam ... bluah ... jaki mam padniety humor ... *wodzi wzrokiem za czyms co mozna wytlamsic ...* mnie! mnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:15 am
Anuko witam ... bluah ... jaki mam padniety humor ... *wodzi wzrokiem za czyms co mozna wytlamsic ...* Wytłamsić ? W jakim sesie ? Bo jak nie zamocno i całkiem przyjemnie to mozesz mnie. Yuki a czego ja moge biedny chciec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:15 am
Karnaaa dobra mrgreen *bierze rozped i wskakuje * ....... ty ale ty wygodna jestes rofl 4laugh !! ma sie te plecy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:16 am
EvilYuki Anuko witam ... bluah ... jaki mam padniety humor ... *wodzi wzrokiem za czyms co mozna wytlamsic ...* mnie! mnie! a co ty tak na wszystko chetna ? xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:16 am
BeeWolf_san Anuko witam ... bluah ... jaki mam padniety humor ... *wodzi wzrokiem za czyms co mozna wytlamsic ...* Wytłamsić ? W jakim sesie ? Bo jak nie zamocno i całkiem przyjemnie to mozesz mnie. Yuki a czego ja moge biedny chciec. pewnie psa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:17 am
Karnaaa EvilYuki Anuko witam ... bluah ... jaki mam padniety humor ... *wodzi wzrokiem za czyms co mozna wytlamsic ...* mnie! mnie! a co ty tak na wszystko chetna ? xd xp jestem społek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:17 am
EvilYuki Karnaaa dobra mrgreen *bierze rozped i wskakuje * ....... ty ale ty wygodna jestes rofl 4laugh !! ma sie te plecy. *macha se stopkami* posiedze se tu troche mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:18 am
EvilYuki Anuko witam ... bluah ... jaki mam padniety humor ... *wodzi wzrokiem za czyms co mozna wytlamsic ...* mnie! mnie! moze lepiej nie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa EvilYuki Karnaaa dobra mrgreen *bierze rozped i wskakuje * ....... ty ale ty wygodna jestes rofl 4laugh !! ma sie te plecy. *macha se stopkami* posiedze se tu troche mrgreen zesz kurde, a potem bedziesz placic za rehabilitacje, to chyba jasne! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki BeeWolf_san Anuko witam ... bluah ... jaki mam padniety humor ... *wodzi wzrokiem za czyms co mozna wytlamsic ...* Wytłamsić ? W jakim sesie ? Bo jak nie zamocno i całkiem przyjemnie to mozesz mnie. Yuki a czego ja moge biedny chciec. pewnie psa ninja >podchodzi do niej< >wyciaga jej majtki< Czemu w zime nosisz stringi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:19 am
Anuko EvilYuki Anuko witam ... bluah ... jaki mam padniety humor ... *wodzi wzrokiem za czyms co mozna wytlamsic ...* mnie! mnie! moze lepiej nie ... no czemu? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|